Kirik , а в чому причина сміху?ахахахахахахахаах, поржав,

кажи ціну нового айфона і всьо стане ясно

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Kirik , а в чому причина сміху?ахахахахахахахаах, поржав,
Ти продав за 1900,я знаю шо за 700 дев'ятки є, знаю що люди гнилі Скорпіо талкали по 2.5, але толку з того?
це вже буде відповідальність можновладців, думай про себе і те як потім хтось з друзів чи родини щось недоотримує і чому
не побачив нічого нового - круто, але світ не навколо тебе одного крутиться
Ахахах, не ну мені реально смішно з тебе, ти як у паралельній реальності живешSviatoslav писав: ↑Чет, 28 вересня 2017, 07:52це вже буде їхня відповідальність, думай про себе і те як потім хтось з друзів чи родини щось недоотримує і чому![]()
чувак, в тебе що нав'язлива ідея щось чи когось обісрати?Kirik писав: ↑Чет, 28 вересня 2017, 07:56Ахахах, не ну мені реально смішно з тебе, ти як у паралельній реальності живешSviatoslav писав: ↑Чет, 28 вересня 2017, 07:52це вже буде їхня відповідальність, думай про себе і те як потім хтось з друзів чи родини щось недоотримує і чому![]()
![]()
Може ще скажи що тобі сподобалося привітання жінки порошенка на його деньчік?![]()
![]()
Та я нікого не обсирав, де ти таке побачив?Sviatoslav писав: ↑Чет, 28 вересня 2017, 07:59чувак, в тебе що нав'язлива ідея щось чи когось обісрати?Kirik писав: ↑Чет, 28 вересня 2017, 07:56Ахахах, не ну мені реально смішно з тебе, ти як у паралельній реальності живешSviatoslav писав: ↑Чет, 28 вересня 2017, 07:52це вже буде їхня відповідальність, думай про себе і те як потім хтось з друзів чи родини щось недоотримує і чому![]()
![]()
Може ще скажи що тобі сподобалося привітання жінки порошенка на його деньчік?![]()
![]()
йди проспись, може легше стане...
тут щось взагалі сказано про пороха чи його жінку?
заспокійся, бо вже починаєш себе вести як типічний бляхар![]()
походу адміни не всіх тролів забанили, є поле для діяльностіKirik писав: ↑Чет, 28 вересня 2017, 08:12Та я нікого не обсирав, де ти таке побачив?Sviatoslav писав: ↑Чет, 28 вересня 2017, 07:59чувак, в тебе що нав'язлива ідея щось чи когось обісрати?Kirik писав: ↑Чет, 28 вересня 2017, 07:56Ахахах, не ну мені реально смішно з тебе, ти як у паралельній реальності живешSviatoslav писав: ↑Чет, 28 вересня 2017, 07:52це вже буде їхня відповідальність, думай про себе і те як потім хтось з друзів чи родини щось недоотримує і чому![]()
![]()
![]()
Ну так вони ж за твої податки і зняли той ролікможе ще один запілять
А ти знаєш визначення терміну " типічний бляхар"? Бо мені дуже цікаво![]()
-1Sviatoslav писав: ↑Чет, 28 вересня 2017, 08:42походу адміни не всіх тролів забанили, є поле для діяльностіKirik писав: ↑Чет, 28 вересня 2017, 08:12Та я нікого не обсирав, де ти таке побачив?Sviatoslav писав: ↑Чет, 28 вересня 2017, 07:59чувак, в тебе що нав'язлива ідея щось чи когось обісрати?Kirik писав: ↑Чет, 28 вересня 2017, 07:56Ахахах, не ну мені реально смішно з тебе, ти як у паралельній реальності живешSviatoslav писав: ↑Чет, 28 вересня 2017, 07:52це вже буде їхня відповідальність, думай про себе і те як потім хтось з друзів чи родини щось недоотримує і чому![]()
![]()
![]()
Ну так вони ж за твої податки і зняли той ролікможе ще один запілять
А ти знаєш визначення терміну " типічний бляхар"? Бо мені дуже цікаво![]()
Тут не все так просто і питання по іншому стоїть.Хтось шукає можливості заробити та працює як може і заробляє на ту машину на яку вистачить розуму,сил та бажання.Хтось продає корову,бере гроші присланні батьками зз-за кордону на життя та не хоче нічого робити взагалі-так вот в такому ракурсі авто за 1000 долл самий підходящій вихід.
Так, і мене дивує. Ойропа вже близько
з твоїх слів я наступив тобі на одне місце, якщо так - то я немав цього на меті. Так ніби я тобі це в приват написав.mister_X писав: ↑Суб, 30 вересня 2017, 12:02пацани!
якщо вся решта х"єрь, написана вище, адресована мені... то це звіздос!![]()
![]()
мене не цікавить Ойропа і її бляхи (бо на скільки я вник в текст, хтось кинув це смердюче клеймо і на мене)![]()
жодного разу я не купив тачки на бляхах і не збираюся!
(поки їх нагло везуть з порушенням усіх можливих і неможливих законів - точно). Якщо дуже буде потрібна машЄна за Штуцер, я візьму дороге мені , КІРІК, зубило , а не Сієру (вже задрали ті під"оби!) або славуту! а не, як більшість ... , які якраз І ЖИВУТЬ ЗА ПРИСЛАНІ БАТЬКАМИ ГРОШІ І ПРОДАЖІ КОРІВ (с) І КУПУЮТЬ БЕМЕВЕ НА БЛЯХАХ (нікого особисто не хочу образити)
![]()
це суто - відповідь тим форумчанам, які тикнули в неофіційній формі мені в лице.
І ТАК, ЛЮБОМИР! я вважаю, що є важливіші в житті речі, ніж залізні коні. і треба знати, що в різних людей складається життя по-різному. і через рішання "більш важливих життєвих проблем" хтось їздить на ДОГЛЯНУТОМУ вазонку або ходить пішки, БО Є ВАЖЛИВІШІ РЕЧІ і в першу чергу адекватні люди вирішують їх!
ну, а дехто купує за штуцер вбиту бляху і ганяє панти. є такі [цензура] кальція...![]()
кароче, більше нікому не буду відписувати.
замахав цей форум, де самі панти, дешеві чи дорогі.
всім гарного дня.
ще раз, якщо когось образив - прошу понять и простить (С)![]()
![]()
якщо хтось захоче поспілкуватися (а тут наче з багатьма в нормальних стосунках - пишіть в вайбер або дзвоніть).
![]()
![]()
![]()
![]()
ну мені взагалі то пофіг шо ти візьмеш, сієра, вазонок, чи хоть беху на блЄхахmister_X писав: ↑Суб, 30 вересня 2017, 12:02Якщо дуже буде потрібна машЄна за Штуцер, я візьму дороге мені , КІРІК, зубило , а не Сієру (вже задрали ті під"оби!) або славуту! а не, як більшість ... , які якраз І ЖИВУТЬ ЗА ПРИСЛАНІ БАТЬКАМИ ГРОШІ І ПРОДАЖІ КОРІВ (с) І КУПУЮТЬ БЕМЕВЕ НА БЛЯХАХ (нікого особисто не хочу образити)
![]()
це суто - відповідь тим форумчанам, які тикнули в неофіційній формі мені в лице.
я б так не сказав, хтось живе за течією, мириться з системою, бляхарі ж вирішили шо хватіт платити побори, які ідуть в кишені можновладців, я розумію якби такі мита були у цивілізованій європі або ж америці. Але давайте задумаємося, чому проїхавши всього 70 км від Львова, ти попадаєш у зовсім інший світ, де усі податки і збори використовується за їхнім цільовим призначенням, а не отак шо будують дорогу, виділили 5 млн грн., з них 3 пішли по руках, а два на дорогу, як думаєш скільки така дорога простоїтЬ?чи ті ж комуніації, водопровід, газопостачання, таких прикладів безліч, тому я думюа що не тільки у бляхах діло.cat-yellow писав: ↑Суб, 30 вересня 2017, 09:52Ні, не тебе одного. Мене теж дивує, що бляхарям світ на машині зійшовся...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей