В якому стані автомат і двіжок фіг поймеш бо вчились на ньому їздити 2 далекі від авто людини

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
На мою думку він таки мальований весьpikach00 писав: *Lesyk*, та понятно що в кожного своя правда. Думав той Джук може взяти. Але блін дверка мальована, бампери мальовані, а хоче 13к. Новий 20 коштує. Смислу ноль б-ушку брати
В якому стані автомат і двіжок фіг поймеш бо їздили 2 далекі від авто людини![]()
Тож вони не самі пропонують, сидить купа перекупів по цілій Україні і торгуються, тобі пропонують максимально, що поставили, за ходові машини в гарному стані дають деколи нормальну ринкову цінуРостик1 писав: Мені при огляді казали 4з копійками, після огляду подзвонили і пропонували вроді 3400. Але ше казали що машина має бути не старше 97 року, і казали що мені зроблять вийняток. Бо моя 96 року
фарбовані бампери це дрібниця. дверка 50 на 50.pikach00 писав: Але блін дверка мальована, бампери мальовані, а хоче 13к. Новий 20 коштує. Смислу ноль б-ушку брати
та все вони правильно роблять - це їх бізнес і звісно, що вони будуть розказувати на дешевшу ціну шоб продати все таки твою машину і отримати, хай чуть менший, але відсоток. Чи ти думаєш їх є інтерес тримати оцих людей які оглядають тільки для того щоб люди собі приїжджали і безкоштовно оцінку автомобіля отримували.pikach00 писав: Про єсрачкі
https://goo.gl/eLC1EV
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей