Розкажи - яку саме....g0nzales писав: Сині маяки то перевагу надають
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
-
- Ім'я:Олександр
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 1 раз
-
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Re: ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
А можна уточнити згідно чого не достатньо?Інженер писав:Недостатньоigorok писав: Хіба синіх не достатньо, щоб вимагати дати дорогу?
Всі ми прекрасно розуміємо, що з синіми проблисковими маячками вони просто катаються по місту. Але в правилах здається немає термінології сині + червоні маяки, там вказано просто дати дорогу автомобілю з увімкненими проблисковими маячками. Можливо помиляюсь.
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Наскільки пам'ятаю, то сині проблескові маячки наказують просто надати перевагу руху - попросту пропустити, як швидку, чи пожежників. А червоні - це вимога ще і зупинитися на час проїзду машини, чи колони, яку машина з такими маячками очолює.
Здається ще є і вимога зниження швидкості до 40, якщо десь стоїть машина з увімкнутими синіми маячками.
Здається ще є і вимога зниження швидкості до 40, якщо десь стоїть машина з увімкнутими синіми маячками.
Востаннє редагувалось Пон, 22 лютого 2016, 12:40 користувачем VETERAN, всього редагувалось 1 раз.
-
- Ім'я:Михайло
- Подякували: 0
Хіба що можна застосувати3.2. У разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім проблисковим маячком та (або) спеціальним звуковим сигналом водії інших транспортних засобів, які можуть створювати йому перешкоду для руху, зобов'язані дати йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу (і супроводжуваних ним транспортних засобів).
і доводити що поліцейський не переконався що його маневр буде безпечним.3.1. Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10-18, 26, 27 та пункту 28.1 цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху. За відсутності необхідності додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху спеціальний звуковий сигнал може бути вимкнений.
- Yust
У Львові трамвай зіткнувся з автомобілем

Сьогодні, у Львові близько 10:00 на площі Митній у Львові трамвай №7 зіткнувся з автомобілем марки Renault. Автопригода трапилася, за словами водія трамвая, через несправну стрілку на колії, внаслідок чого частина трамвая здійснила поворот, а інша – ні.
«Просто в розріз пішов трамвай. Він не зійшов з рейок. Була несправна стрілка і вагон передньою площадкою поїхав на Личаківську, а заднім візком поїхав у бік вулиці Франка», – розповіла водій трамвая пані Люба.
Трамвай пошкодив двері автомобіля та поріг. За припущеннями водія, ремонт обійдеться щонайменше у 15 тис. грн.
«Пошкодження сильні. Хто компенсовуватиме мені збитки, визначатиме суд. Але я думаю, що це повинні робити ті, хто відповідає за дорожнє полотно і стрілки, які були несправні. Водій трамвая каже, що стрілка була несправна ще відучора. Перше коло їхав, то переключали її вручну. Відповідно вона й не спрацювала, мабуть, і в той момент, коли я рухався», – додав водій пошкодженого автомобіля пан Андрій.

Сьогодні, у Львові близько 10:00 на площі Митній у Львові трамвай №7 зіткнувся з автомобілем марки Renault. Автопригода трапилася, за словами водія трамвая, через несправну стрілку на колії, внаслідок чого частина трамвая здійснила поворот, а інша – ні.
«Просто в розріз пішов трамвай. Він не зійшов з рейок. Була несправна стрілка і вагон передньою площадкою поїхав на Личаківську, а заднім візком поїхав у бік вулиці Франка», – розповіла водій трамвая пані Люба.
Трамвай пошкодив двері автомобіля та поріг. За припущеннями водія, ремонт обійдеться щонайменше у 15 тис. грн.
«Пошкодження сильні. Хто компенсовуватиме мені збитки, визначатиме суд. Але я думаю, що це повинні робити ті, хто відповідає за дорожнє полотно і стрілки, які були несправні. Водій трамвая каже, що стрілка була несправна ще відучора. Перше коло їхав, то переключали її вручну. Відповідно вона й не спрацювала, мабуть, і в той момент, коли я рухався», – додав водій пошкодженого автомобіля пан Андрій.
Шукаючи Європу ми знайшли Україну.
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Туткай Mihalych вже розписав.Інженер писав:Розкажи - яку саме....g0nzales писав: Сині маяки то перевагу надають
Дві нові дверки вже 15..20, плюс ремонт порогу, плюс покраска 3 елементи, думаю там ближче до 30..35 тис. грн.За припущеннями водія, ремонт обійдеться щонайменше у 15 тис. грн.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
в темі "Хто сумнівається ..." це питання вже піднімалось - є нестиковка як з Конвенцією і, крім того з чинними ПДР з оцим патрулювання з синіми "в прєвентівних мєрах" - ще часто буде аукатись , бо мало того , що не всі ці пункти ПДР знають - так ще й звикають до тих блималок , пост ЕндрюК - приклад
Пес: вчора біля 21:00 на відрізку Запитів -Малехів - Львів їхав Пріус з синіми , їхав так 70 постійно і та люстра реально заколєбала , а ззаду зібрав колєйку , бо не було можливості обігнати або просто дрейфили :)
Біля Малехова воно мені конкретно доблимало і я їх (і ще 4 чи 5 авто) випередив по правій , "на грані" - 108 км\год , до знаку населеного пункту
От захотіли би вони в праву перелаштуватись - а тут я .... А в них люстра синя .... я - перешкода ? Перешкода .... Вобщєм , херня , ІМХО ! Таке саме по місту.... Їхати за тими "равликами" і ловити "зайчиків" ? Чи обганяти\випереджувати , ставши можливою перешкодою ?
ІМХО , ті люстри треба забороняти , або вводити "оранжеві" для них , як це вже є для спецтранспорту - і в ПДР не треба ніц міняти - і увагу привертає

Пес: вчора біля 21:00 на відрізку Запитів -Малехів - Львів їхав Пріус з синіми , їхав так 70 постійно і та люстра реально заколєбала , а ззаду зібрав колєйку , бо не було можливості обігнати або просто дрейфили :)
Біля Малехова воно мені конкретно доблимало і я їх (і ще 4 чи 5 авто) випередив по правій , "на грані" - 108 км\год , до знаку населеного пункту

От захотіли би вони в праву перелаштуватись - а тут я .... А в них люстра синя .... я - перешкода ? Перешкода .... Вобщєм , херня , ІМХО ! Таке саме по місту.... Їхати за тими "равликами" і ловити "зайчиків" ? Чи обганяти\випереджувати , ставши можливою перешкодою ?
ІМХО , ті люстри треба забороняти , або вводити "оранжеві" для них , як це вже є для спецтранспорту - і в ПДР не треба ніц міняти - і увагу привертає

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
Liuskywalker, я вже писав пару раз про поляків і сині маячки
на пасічній 91 польських гуртожиток, поляки їдуть по ДСК, а зі сторони луганської, чи зеленою стоїть пріус на синіх маячках і поляки різко тормозять і зупиняють усе кільце через сині маячки
з тим треба шось робити
на пасічній 91 польських гуртожиток, поляки їдуть по ДСК, а зі сторони луганської, чи зеленою стоїть пріус на синіх маячках і поляки різко тормозять і зупиняють усе кільце через сині маячки
з тим треба шось робити
Work hard! Play hard!
-
- Ім'я:cencio
- Контактна інформація:
довелося відео знімати бо фотік нормальн не працював в такому освітлені
Пятниця. Перехід біля руковички і готеля на Городоцькій. Жигуль в 10м за переходом з вмятиною на лобовусі а перед ним речі пішохода валялися - пляшка води і ще щось
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Dexter, ппц . Цілі-живі ? Заснув чи втікав від чогось ?
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- serega_l1
- Ім'я:Сергій
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
cencio, той перехід ващє стрьомний, там напастой не горить ліхтар і дуже слизько в дощ...
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Вчора вечером Дтп.Заїхав п'яний водій!с.Давидів.

23.02.2016 16:00 також с. Давидів Мазда не встигла обігнати і залетіла під БАЗ

24.02.2016 Городоцька дтп 3 авто.уламки по всій дорозі ,будьте обережні.

23.02.2016 16:00 також с. Давидів Мазда не встигла обігнати і залетіла під БАЗ

24.02.2016 Городоцька дтп 3 авто.уламки по всій дорозі ,будьте обережні.

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- cat-yellow
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
іппануцца
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Пишуть шо водій трафіка з ознаками алкогольного спяніння
- ostin777powers
- Ім'я:Остап
Блеат, курв* то походу моя ренохаVexler писав: 24.02.2016 Городоцька дтп 3 авто.уламки по всій дорозі ,будьте обережні.

Ми мусимо визнати очевидне: тебе зрозуміє лише той, хто хоче зрозуміти.
-
- Ім'я:Руслан
пів авто немаєostin777powers писав:Блеат, курв* то походу моя ренохаVexler писав: 24.02.2016 Городоцька дтп 3 авто.уламки по всій дорозі ,будьте обережні.він її все таки розіпашив

- ostin777powers
- Ім'я:Остап
то не моя ексweber писав:

Ми мусимо визнати очевидне: тебе зрозуміє лише той, хто хоче зрозуміти.
- cat-yellow
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
цікаве відео і маю 2 питання:
- чи мав право Крузак там іти наліво
- якщо мав, то нашо зупинявся легковик? адже в нього першість і зупинка на таких рузливих вулицях, ще й у лівій полосі - це небезнечно...
виглядає на те, що Рено може отримати адмінку по статті за алкоголь і адмінку за перевищення (якщо мало міце), але винуватцем не буде.... винуватцем якраз може бути легковик (не впевнений, стверджувати не берусь)
- чи мав право Крузак там іти наліво
- якщо мав, то нашо зупинявся легковик? адже в нього першість і зупинка на таких рузливих вулицях, ще й у лівій полосі - це небезнечно...
виглядає на те, що Рено може отримати адмінку по статті за алкоголь і адмінку за перевищення (якщо мало міце), але винуватцем не буде.... винуватцем якраз може бути легковик (не впевнений, стверджувати не берусь)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей