Я так розумію що в тебе 2 жовтих розєми це вхід і вихід відео
А червоний з білим лінійні виходи,звуку.
Де в схемі на саб? (схеми в неті не нарив)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
колонки підключені через фішку, а до червоного чи білого саб активний зараз(машина брата, не знаю чому тільки одна пелюстка), купив вже саб і усіл альпіну, там також є дві пелюстки, тому тепер думаю проблем з підключення не буде. просто чи цей китай справиться) підключали на соні оригінальному, то даже при мінімалках бас такий, що закачаєшсяBogdan.lviv писав: Я так розумію що в тебе 2 жовтих розєми це вхід і вихід відео
А червоний з білим лінійні виходи,звуку.
Де в схемі на саб? (схеми в неті не нарив)
скільки приблизно метр такого кабелю буде коштувати?Fobos писав: Кабеля брати потрібно лише одескабель, але саме одескабель зроблений в Одесі, або кабель "Тумен" є в епіцентрі, але дорогий, можна на південному шукати, на торпедо дуже багато підробок, треба просити бірку з кабеля зі штампом. Не ведись на ті прозорі типу акустичні кабеля, справжній акустичний кабель потрібного січення буде коштувати по ціні срібла 925 проби.
гімно той комплектSteeg писав: а що буде якщо поставити червонийй прозорий? чим це грозить? звук? помєхи? шось може згоріти?)просто на перехресті мені комплект запропонували за 400+грн "не поганий" чесно кажучи не розраховував, тому, що робити щось на виставку не збираюсь, але більш менш щоб було
залатые слава (с) + окрема силова проводка та акустичнаSteeg писав: я би для початку ставив нормально голову, потім хороші колонки,
в чому буде різниця на новій апаратурі?Spesh писав: бо з такою апаратурою шо кг50 класти шо то гімно люміньове різниці не буде....
я теж маю на увазі не нове, а б.у. просто купив інший усіл, тому питаю в чому буде проявлятися різниця?Spesh писав: я не про стан апаратури кажу нове чи бу...а про рівень...
що це таке?Spesh писав: п.с. АЗ шляпа
чим поганий сайт?)Spesh писав: АЗ- Авто Звук
тобто якщо я буду ставити кращий і потужніший набір, то просто майбутня апаратура не буде виходити на нормальну потужність? тобто не буде використовувати свій повний потенціал? чи будуть "помєхи"??Spesh писав: Якшо та музика ставиться раз і назавжди став той набір та й все...його хватить, а якшо в майбутьному планується ставити шось потужне то краще відразу покласти норм дріт шоб не тратитись двічі! Наприклад можна покласти кгнв35 тобі з головою хватить!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість