вот гольф дріфтує

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Доречі випускають фари з камерами для таких машин, але то брєд, бо шо вживу, а шо на моніторі різні речі.OKKO писав:У Задорнова было: водитель правосторонней машины переднему пасажиру: - посмотри там никого нет? Можно обганять?
тут я просто анйшов їх в одессі по обяві тому і питаюсь. доречі середня ціна 15К зелені.94-96 роки.mysha писав:а реально взагалы переробити правий руль на лывий у СКАЮ ???????
LEgEnDA писав:Десь в мому районі живе мужик, він їздить на старій такій тойоті білій...Тюнінг?Step писав:Ігор, подивись, знайшов одну.... m http://auto.ria.ua/auto_toyota_275238.html m Правда з правим рульом, але це так - для справжніх японських відчуттів!продавав її але не памятаю за скільки. + донар є...
Ану Андрюша розкажи мені за такий транспорт, бо я раз бачив на mobile.de і чув одним вухом про неї але толком не знаю, що то за такий автомобіль?Andre писав:Mazda - RX6
така як MX тільки з ротором і заднім приводом.axel писав:Andre,Ану Андрюша розкажи мені за такий транспорт, бо я раз бачив на mobile.de і чув одним вухом про неї але толком не знаю, що то за такий автомобіль?Andre писав:Mazda - RX6
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей