Pier писав:я ше собі пару подушок хотів би поставити

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Pier писав:я ше собі пару подушок хотів би поставити
незабудь вварити каркас, поставити 4 точечні ремні, купити шолом...Pier писав:я ше собі пару подушок хотів би поставити, і ремні для задніх пасажирів. І крісло для малого куплю
ти абс за 300-400 уо не знайдеш на жигуль :)) хіба сам зробиш з підручних матеріалів або якось "адаптуєш" з іномарки.. але якщо вона десь потім заглючить.. Одним словом не лізь принципово міняти тормоза, це доречі по ПДД заборонено. А сертифікованої системи АБС для шохи в природі неіснує.Pier писав:тай на АБС ще 300-400 уо можна знайти
В тій копі навіть автомат стоїтьPier писав:так, народ навіть на копійку ставив.
от тут http://auto.ria.ua/auto_vaz_332723.html
Чи просто прикалувався?
хіба шо калаш в багажнікуNazarik писав:автомат
гусяче, куряче... минуле століття, в мене буде заповнення швидко застигаючою пінкою, яка перетворюється в пінопласт... подушка майбутньогоFobos писав:Яких з курячим пір’ям чи гусячим!?
повістю згіден, але на жигулі їздити треба зараз, тому хочаб трошки але вдосоналюю.vovka писав:ти абс за 300-400 уо некаркас єvovka писав:незабудь вварити каркас, поставити 4 точечні ремні, купити шолом...ремні будуть
а шолом не тре, в мене крута подушка
![]()
ну я незнав скільки тому і питав. Сам в таке не полізу.vovka писав:знайдеш на жигуль :)) хіба сам зробиш з підручних матеріалів або якось "адаптуєш" з іномарки.. але якщо вона десь потім заглючить..
andriy_zab писав:з Жигулі- все одно то буде Жигулі, хоть і модінговане. Краще збирати гроші на новішу машину!
отжог)))))))Pier писав:гусяче, куряче... минуле століття, в мене буде заповнення швидко застигаючою пінкою, яка перетворюється в пінопласт... подушка майбутнього
їдеш в Карпати.. там бабульки продають гусяче пір'я - пецдате таке.. пару кіло хватить на дві подушкиPier писав:я ше собі пару подушок хотів би поставити,
в мене салон ивід ауді, тому жопа не терпне.ghost™ писав:особливо в далекій дорозі - під жопу підкладати щоб не терпла
баян, 7 постів вище.lizun писав:гусяче пір'я
2 Модератор. Переіменуйте тему на "нетрадиційеий підхід до тюнінгу шохи"lizun писав:а тема просто аццкая
ну ти шо з дуба впав?Pier писав:Тут взагалі безкоментарів - фраза без смислу, схоже на те, що автор незнає, що це таке. Про себе думаю, тому і хотів поставити. Зимою дуже пригодилобся, і не тільки.
так я і пишу, .... що не знав, що таке не можливо, ..., думав, що незнаю, що таке можливо.CAT писав:Pier написав:
Тут взагалі безкоментарів - фраза без смислу, схоже на те, що автор незнає, що це таке. Про себе думаю, тому і хотів поставити. Зимою дуже пригодилобся, і не тільки.
ну ти шо з дуба впав?
ти собі уявляєш то всьо АBS на шоху? найкрутіше шо б тобі зробили то якесь кулібінство з ступицями від бумера чи мерса і та вся радість тобі би відвалилась на ходу! я вже не говорю про то шо фіг би хтось то настроїв і невідомо чи то ABS взагалі би працювало в жигулі....
з такими речами як гальма краще не жартувати!
Тут ти не прав. Все залежить як зробити. маю досвід переставння ступіць, з одної моделі на іншу, і не одноразово таке робив. І не повіриш, ще жодна не відвалилася, або щось інше. Залежить як робити.CAT писав:і та вся радість тобі би відвалилась на ходу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей