Теоретично - ні. Тільки хто ввіз, той і користується. Практично - як пощаститьKELEVRA писав: І теоретично я так розумію, що маю право керувати даним тз, якщо вписаний у тех. паспорті....
Ну ви зрозуміли про, що я

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Теоретично - ні. Тільки хто ввіз, той і користується. Практично - як пощаститьKELEVRA писав: І теоретично я так розумію, що маю право керувати даним тз, якщо вписаний у тех. паспорті....
Ну ви зрозуміли про, що я
а якщо він немає водійського посвідченняSt-ART писав: Теоретично - ні. Тільки хто ввіз, той і користується. Практично - як пощастить
Ні. Тут чітко все і однозначно. Хто ввіз, той користується. В присутності того, хто ввіз - можна, без - не можна. На практиці - можна, на свій страх і ризик, їздити на ввезеному полякові автомобілі, якщо вписаний в техпаспорт. Але не варто, бо за це передбачений серйозний штраф.KELEVRA писав:St-ART,а якщо він немає водійського посвідченняSt-ART писав: Теоретично - ні. Тільки хто ввіз, той і користується. Практично - як пощаститьА я його шофер..... Ну хз...
Я поняв "масло-масляне"
Що ви хочете почути у відповідь на такі питання? Звичайно, що не все так просто. З діючими законами - я бачу мінімум три порушення митного кодексу, за які передбачена відповідальність.Demyan писав:Мені щось не віриться, що все так легко насправді, а він каже ніяких проблем нема і не буде.
Дійсно так можна їздити? Чи потім будуть якісь проблеми?
Та вот я б хотів почути і якщо можна якісь зсилки на закон. Бо іноді я з ним їзжу, іноді за межі області на тій машині і просто не хочеться попасти на пост ДАІ і що буде далі невідомо. А знайомий каже - не переживай, все добре, нічо не зроблять - в нас все офіційно. Я просто в тому не шарю тому питаю.St-ART писав: Що ви хочете почути у відповідь на такі питання? Звичайно, що не все так просто. З діючими законами - я бачу мінімум три порушення митного кодексу, за які передбачена відповідальність.
на відпрацювання ще просто непопадали ...St-ART писав: Дійсно так можна їздити? Чи потім будуть якісь проблеми?
viewtopic.php?p=1153138#p1153138mazhor_chik писав:dudich, то вже тіпа прийняли?
hrdrive писав: підуть ціни на низ в нас
Підуть, але обвалу цін не буде. Найбільше - в найближчому прикордонні, Львові, Луцьку...hrdrive писав: підуть ціни на низ в нас?
St-ART писав: поляки ще ті гендлярі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей