Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Текст [Львів]
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Стать:чоловік
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
RULES, яка нафіг заздрість? Та хоч на майбаху їздить.
Питання: звідки 21 шмаркач в обідраній нищебродній Україні, де сер з\п 300у.о може їздити на машині поза 50 000 у.о.? Можна подумати він шарить звідки ті у.о беруться? Не смішіть мене. Нічого сам не заробляє і немає поняття навіть. Тому таке й ставлення в таких ушльопків - я крутий пєрєц я Бог, а всі решта лохи. Про 18-19річних я вже мовчу.
Питання: звідки 21 шмаркач в обідраній нищебродній Україні, де сер з\п 300у.о може їздити на машині поза 50 000 у.о.? Можна подумати він шарить звідки ті у.о беруться? Не смішіть мене. Нічого сам не заробляє і немає поняття навіть. Тому таке й ставлення в таких ушльопків - я крутий пєрєц я Бог, а всі решта лохи. Про 18-19річних я вже мовчу.
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
Re: ДТП!!! Текст [Львів]
вже чк маршрутчики ганяють газ в пол там - то пр шо нам говорити.. .яка нна європаandrew писав: Маршрутка Пустомити-Львів.. ібо нех ганяти там

сидіти нам бикам в нашому селі тай всьо

- andrew
- Ім'я:Андрій
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Felix скажу до твого посту.. малий їхав з Польщі і як завжди наша рагульнота пре в перід бо там односельчани йому зробили місце.. А зараз Поляки взялись до того серйозно - записують номера по черзі і на їх стороні їздить патруль, який слідкує за чергою...
Ну і тут один обганяє, а за ним патруль.. Поляк виходить і каже.. ну от в яку Ви Європу хочете, як ви в черзі не можете порядок підтримувати.. короче виібав його як малолєтку... вліпив штраф..
Брат сидів і каже ржав аж заходився зі слів поляка...
Але то все дійсно правда... аж сумно... на то бидло на кордоні надивишся і думається і я дісйно переконаний - ми не готові.. ось думаю наші діти так...
Ну і тут один обганяє, а за ним патруль.. Поляк виходить і каже.. ну от в яку Ви Європу хочете, як ви в черзі не можете порядок підтримувати.. короче виібав його як малолєтку... вліпив штраф..
Брат сидів і каже ржав аж заходився зі слів поляка...
Але то все дійсно правда... аж сумно... на то бидло на кордоні надивишся і думається і я дісйно переконаний - ми не готові.. ось думаю наші діти так...
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Та причому тут в Європу? Мова за то, шо наших однолітків пи3дять нізашо, а всі то хавають... Та не буде такого!
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- andrew
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
topper хто кого [цензура].. я Felixу розповів про кордон
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
сагласін - того чувака підставно від... дилиandrew писав: topper хто кого [цензура].. я Felixу розповів про кордон

-
- Ім'я:Mukola
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Сьогодні 19:20 прямо на повороті на Пасіки Зубрицькі в своїй полосі стояла фура на аварійці, біля неї лежала збита людина 
Біля самого прицепу на обочині стояв розвенутий чобіток.

Біля самого прицепу на обочині стояв розвенутий чобіток.
Якщо у тебе чогось немає, створи це!
- a_vova
- Ім'я:a_vova
- Номер:21
1.5 години тому на перехресті Тролейбусна-Наукова Пасат Б6 зустрівся з ВАЗ 2108/09 , морди добре потовчені. Деталів не знаю.
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
Причому тут заздрість? суть проблеми в тому що коли машина подарована то ти в житті її цінувати не будеш, для того щоб з розумом користуватись майном,тоюж машиною на наприклад, тре на то майно самомму от звонка до звонка заробити інакше буде як тут, купили сину авто а він виявився ушльопком, ну хоча хз мож то цей подарунок зробив з нього ушльопка )))RULES писав:Заздрість це недобре. може(напевно що так) батьки подарували. то що, тепер 21 літнім ушльопкам на дорогому авто неможна їздити?t309 писав:вот звідки у 21 річного ушльопка Q7 ????topper писав:t309, Клац
більше за все харить то шо дарують як правило джипи і ті ушльопки залишаются живими і неушкодженими, дарували б смарти було б все ок!!!
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- Sashka1310
- Ім'я:Саша
Сьогодні зранку в р-ні 9.00 ДТП на вул. Луганській. Прадо стояло на газоні вперте в бетонну опору бігборда
ДАІвці і швидка присутні......

Хочеш, щоб про тебе добре говорили , не говори про себе нічого хорошого!
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
якщо раптом хтось був свідком ДТП 26,09,2013 на перехресті Наукова-Симоненка, відгукніться. Пишіть, або дзвоніть мені.
Денис Автозапчастини
- weber
То давно було, ніхто вже певно не пам'ятає про що ти.Denzzzil писав: якщо раптом хтось був свідком ДТП 26,09,2013 на перехресті Наукова-Симоненка, відгукніться. Пишіть, або дзвоніть мені.
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
там хтось Дениса тата влупив.weber писав:То давно було, ніхто вже певно не пам'ятає про що ти.Denzzzil писав: якщо раптом хтось був свідком ДТП 26,09,2013 на перехресті Наукова-Симоненка, відгукніться. Пишіть, або дзвоніть мені.
А шо, тупік? Чи вже перекрутили сволочі?
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
Vusiko, крутять.
якщо раптом хтось був свідком ДТП 26,09,2013 приблизно о 15:00 на перехресті Наукова-Симоненка, відгукніться. Пишіть, або дзвоніть мені.
якщо раптом хтось був свідком ДТП 26,09,2013 приблизно о 15:00 на перехресті Наукова-Симоненка, відгукніться. Пишіть, або дзвоніть мені.
Денис Автозапчастини
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
та ніхуа, діти того бидла таким самим бидлом виростуть. думаєш їх виховують цивілізовано? ті прикродонні села то ппц, цигани бляandrew писав: Але то все дійсно правда... аж сумно... на то бидло на кордоні надивишся і думається і я дісйно переконаний - ми не готові.. ось думаю наші діти так...

Sad, but true.
- romaris
- Ім'я:Роман
- Номер:0395
- Контактна інформація:
Репост з http://www.drive2.ru/communities/lviv/blog/861440/
Шукаю свідків ДТП 27.12.2013 Львів-Краківець (Новояворівськ)
Люди! 27.12.2013 на трасі Львів-Краківець (поблизу Новояворівська) сталося смертельне ДТП Зіткнулись бус Рено Мастер та Део Ланос. Водій Ланоса (24-річний хлопець) ЗГОРІВ в машині. Ще в віці трьох років його батьки виїхали за кордон, і з того часу його виховували дідусь та бабуся, відповідно відкрита кримінальна справа в котрій поки що більше запитань ніж відповідей. Тому звертаюсь до Вас може хтось бачив?
А якщо не бачили то поставте кнопочку рекомендую, та перепостіть на сайтах клубів де Ви зареєстровані, може хтось таки знадеться.
Шукаю свідків ДТП 27.12.2013 Львів-Краківець (Новояворівськ)
Люди! 27.12.2013 на трасі Львів-Краківець (поблизу Новояворівська) сталося смертельне ДТП Зіткнулись бус Рено Мастер та Део Ланос. Водій Ланоса (24-річний хлопець) ЗГОРІВ в машині. Ще в віці трьох років його батьки виїхали за кордон, і з того часу його виховували дідусь та бабуся, відповідно відкрита кримінальна справа в котрій поки що більше запитань ніж відповідей. Тому звертаюсь до Вас може хтось бачив?
А якщо не бачили то поставте кнопочку рекомендую, та перепостіть на сайтах клубів де Ви зареєстровані, може хтось таки знадеться.
(|\OO\==(|||||) (|||||)==/OO/|)
BMW + turbo = :)
BMW + turbo = :)
-
- Ім'я:Mukola
17:45 Проїжджав Бартатів. Маштабне ДТП, нарахував 4 машини (точно сказати не можу, було темно). Я так зрозумів був лобовий удар, на протележній стороні дороги валявся "шрус"
Якщо у тебе чогось немає, створи це!
-
Я токож бачив, це ДТП , було лобове, побачив Хундая і ланоса з розваленою мордою і боковиною. Думаю без жертв не обійшлося.Mukola писав: 17:45 Проїжджав Бартатів. Маштабне ДТП, нарахував 4 машини (точно сказати не можу, було темно). Я так зрозумів був лобовий удар, на протележній стороні дороги валявся "шрус"

- -kesheme-
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
Ще був 211 мерс з розваленою мордою і гольф 2 ніби..Mukola писав:17:45 Проїжджав Бартатів. Маштабне ДТП, нарахував 4 машини (точно сказати не можу, було темно). Я так зрозумів був лобовий удар, на протележній стороні дороги валявся "шрус"
www.levelup.lviv.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей