Фотки ще старіші закидую, зараз вона нехіло занижена, з часом закину оновлені.
Коротко про тачку - Корадо жо шісдесят 1990, 160HP, 225/4000 крутний, 8.3 до 100, 1150 кг, серед "пантів" - кондюк, абс, автоматичні ремні, обігрів електродзеркал, автоматичний спойлєр.
Коротка історія, що зробилося, дещо самотужки, дещо на сервісах, дещо за допомогою знайомих.
1. За два місяці від покупки вмер нарешті стоковий компресор і був замінений на Eaton M62 від 230 мерса, з роліком на наддув 0.6, в планах виточити чуток менший щоб було 1 бар - рівно стільки скільки розуміє стокова електрика.
2. Вмер бензонасос, поставлений новий.
3. Поставлені більштайни Б4 и прогресивні пружини -30.
4. Катки r17 7j 215 40 ET 40 (диски "made in germany" але не можу розпізнати який це виробник) і зимові CMS r15 7j ET 37
5. резина dunlop sport maxx r17 215 40 і зимова BFGoodrich winter g 195 55.
6. Мінімальна музичка,саб, перероблені "кишені" в дверях на більші динаміки (дякую Квасу!), мінімальна тоніровочка (70%)
7. Змінив колір підсвітки панелі приладів, екрана компа, кнопок і т.д. на гріючий душу червоний і трішки синього.
8. Вкарячив додаткові прилади на буст, тиск масла і вольтаж.
9. Купу роботи зроблено по дрібницях - релюшки на фари додаткові, відновив автоматичні ремні і т.д..
Які проблеми - трішки труть колеса інколи коли дуже гружена, буду лікувати, не працює кондиціонер.
Все решту - просто супер, їздить кожен день, не підводить, дуже пишаюся що в рідній фарбі на 90 відсотків по словах малярів, ніде нема корупції

Одне слово люблю цю машинку всією душою і доглядаю як тільки можу.