І вот настав той день..жінка простягує мені телефон з відкритим АвтоРіа і фразою: -а вони подешевшали..можна вже подивитися…тваю дівізію думаю

Я канєшно начав їй там з ютуба всякі роліки демонструвати де чувачки внятно і доходчиво розказують страшні історії про Х5, но з таким же успіхом можна було показувати алканавту роліки про шкоду алкоголю.

Ну шо ж..шукаємо Х5, в бюджеті около десятки $ в прерогативі механіка і 3л.дизель, на крайняк 3л. бензин, но машин на механіці 1на 150 на автоматах.. і це серйозно, хто не вірить відкрийте авторіа гляньте, поки моніторили передивилися пару варіантів з автоматами з такими моторами..в тому ціновому діапазоні по опису “вся в агнях”, по факту –“вся в свічках” –ібо скоро їй вмирати

І опачкі знаходимо варіант на волині, 2003р. 5ст.механіка, дизель з дома комплектами коліс на титанах за 9к$, по опису также вся в агнях, продажа срочна бо власник взяв такого ж тільки рестайл 06р.на 6ст.механціці, вобщєм домовляємось на суботу, жінка взяла відгул на роботі я два товщиноміра і ящик з інструментами

Ну шо ж..субота і так вільна, жінка давай далі моніторити авторіа телефон/машини на оглядини, вже єстєственно механіку не дивимся бо їх просто нема, дивимось варіанти хоча б з 3л моторами..у Львові глянули два варіанта – доходяги ні а чьом, далі знаходим пару інтересних варіантів в Трускавці –поїхали, не буду описувати кожен екземпляр окремо, вони всі були більшої чи меншої степені вбитості, но виявилась ше одна особливість

І так шо ми маємо: -Х5 2004р. америкос, мотор N62В44, об’єм 4,4л, коробка 6ст.автомат, задня пневматична підвіска, сідушки з ламающимися спинками з пневмопідкачкою, електрорегулювання..вобщєм ше куча прибамбасів потрібних і не дуже –сам навіть всіх не знаю