Отже конкретніше про авто:
Двигун - М52, 2.0 24клапани, бензин, мехінічна коробка передач, ориг. пробіг 157 тис. км. (є сервісна книжка).
Ззовні - чорний колір, ориг. диски БМВ Р16, шматяний дах (з електроприводом) і нові ноздрі (вони більш випуклі і більш хромовані ніж старі).
Всередині - жовта шкіра, підігрів сидінь (включно зі спинкою), цифровий роздільний клімат контроль, 10 ориг. динаміків, серво руля, 2 Airbag, 4 склопідіймачі (задні вікна також опускаються), ел. дзеркала, ориг. підсвітка на ноги для передніх пасажирів, і якийсь старенький магнітофон JVS, який був з машиною, не читаючий MP3

А також - ABS, анизанос, антибукс, г/п керма і може ще щось згадаю...
Плюси - ід. технічний стан (тепер переконався що з Німеччини все таки краще ніж з України), в якійсь мірі ексклюзивність (у Львові Е36 Сabrio не кожен день побачиш), і вигляд жовтого салону з чорною машиною

Мінуси - відчутніший шум через шматяний дах.
Плани на майбутнє:
- потонувати

- по мірі поступлення фінансів - м/// обвіс, 17 диски, Angel Eyes, задні оригінальні фари з білими показниками поворотів і передні повороти на крилах з жовтих на білі, ориг. підлокотник (передній). Думаю це все, що їй треба, хоча мені і така як зараз подобається

Буду радий послухати відгуки :)