Ось приблизно такою дісталася вона мені влітку 2007.
Обидва попредні власники були ще ті пацани і повбивали її конкретно

Так як по фото судити важко опишу детальніше:
1) Двигун - в досить плачевному стані, мало того, що старенький дизель, так ще й добитий до ручки під час руху деренчав (особливо на холостому ходу), у кращих традиціях старих "горбатих" і "вухатих" "Завпорожців". Іншими словами потребував капремонту, який на даний момент вже зроблений (див нижче)...
2) КПП - погано включається 2-га передача, з хрюканням, інші, діагноз - заміна синхронів, а , по хорошому і цілої коробки!
3) Ходова. Тут все було більш-менш в порядку, але, як потім виявилося, потребувала заміни рульова рейка в зборі і шруси (гранати) півосей. Ну про гальмівні колоодки взагалі мовчу - поміняв у першу чергу незалежно від стану...
4) Кузов. Стан задовільний. Крім передніх крил, одне з яких (праве) знайшов на розборці, лівого поки немає ніде, але я й не спішу, зиму від"їжджу так, потім щось придумаю.
5) Паливний бак. Мав у собі добру "дзюру", яку я спершу хотів латати, але вирішив взяти новий бак, який коштує досить дешево...
Плюси машини.
- ФІАТівський стареньки дизельок, попри те, що досить шумний, є дуже економічний, попри вже згадану дзюру, вкладався в 5,5 л/100 км (по трасі), тоді й соляра була недорога (не те що зараз),
- невеликі "таврійські" розміри машинки дуже зручні в львівських умовах (а по місту приходиться їздити багато),
- досить зручний салон (попри старомодне виконання) четверо чоловік не відчувають серйозних незручностей навіть на далекі відстані,
- запчастини хоть і "важкодоступні", зате основни розхідний матеріал завжди в наявності і недорого,

Мінуси
- в першу чергу, важкодоступність запчастин. Моторна група. ФІАТ-івський дизель йшов тільки на Рітмо і Регати середини - кінця 80-х (не плутати з 1,7, який іде на "уно"!), ну ще він йшов на "Малагу" тих років, тобто з моторними з/ч прийшлося намучитися, але наразі - все позаду! Хоча подушку кріплення движка так і не знайшов

- досить "угловатий" чи то "туповати" дизайн, але то не так страшно...якось вже привик...
- дизель явно не для гонок, так що з тюнінгом двигуна нажаль облом. Машина для акуратної економної їзди своїх 120-130 км. Хоча і це, знов-таки, не так страшно.
- повна відсутність всяких-там тунінгових "заморочок" в порівнянні з всякими-там жигулями-тавріями-гольфами.
Плани по переробці
- Заміна задньої і передньої оптики (задню, можливо, на альтернативну),
- Тюнінг ходової. Встановлення розпорки,
- встановлення підкрилків і бризговиків,
- встановлення заднього спойлеру, встановлення пластикових обвісів,
- тюнинг салону, нова обшивка, заміна передніх сидінь,
- заміна глушника на універсальний "проспортівстький",
- ну і, звичайно, встановлення акустичної системи, то вже буду радитися тут у професіоналів, що пасує до такої мафінки

по ходу може ще що придумаю...
Що зроблено.
На даний момент доведення "до ума", того, що було "убито" попередніми власниками.
- Повна "капіталка" движка і паливної (по паливній якраз влетів в добру копійку)
- "Зроблена" ходова, замінени бак.