Вот таке чудо тепер стоїть на подвір'ї.
Мерседес, двигун 1.6, механіка, 1998рік, газ-бензин.
Значить виміняв я його на Альфу з доплатою в мою сторону плюс їхній приїзд з Кропивницького. Вибір був з трьох варіантів, Infiniti i30 2000р без доплати, Chrysler 300m 1999р без доплати але я оплачую приїзд до Львова і назад в Харків. Дружина тикнула пальцем на Мерседес, хтіла-має. Все.
Тепер по самій машині передній бампер, капот ліве крило і фара міняні і фарбовані, все решта якщо і фарбоване, то дуєе якісно, бо я не знайшов до чого придертись (зі слів власниці, авто в рідній фарбі) в пройомах купа заводських наклейок. По салону, зроблю чистку і буде ляля, всі пластмасти є, правда на деяких є незначні тріщинки в малопомітних місцях, був штатний телефон (пробивав по номеру кузова) але його зняли, лишилось два маленьких отвори від нього. По ходовці є зовсім незначне глухе постукування (стабілізатор) по електриці, трохи є, неробочий абс відповідно антибукс і антизанос також не працюють, не робочий кондиціонер і курва половина лампочок підсвітки також не світить. Поки це все що можу по ній розповісти. П.С на Альфі тепер така кралечка їздить, я був готовий віддатись в нагрузку до машини