Отже, став власником Mazda 6 2,5 Premium SR

З додаткового - автосигналізація, резинові килимки, металевий захист двигуна, диски та резина Nokian Hakkapelitta R2, затонував авто в Сашка
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДякуюSlim_1 писав:_Vova_, вітаю класна машинка.
І скільки вона вийшла зсалону грошей з реєстрацією якщо не секрет ?
наскільки правда ?В результаті, комбінована витрата 165-ти сильного 2,0-літрового двигуна становить 6л / 100км, а 192-х сильного двигуна об'ємом 2,5л – менше 7л / 100км
я дозволю собі відповісти бо в мене аж ніяк не менше по габаритах авто, не напружує і навіть не напрягає, паркуєшся без проблемYust писав: 2. Паркування в торгових центрах не напружує? Автівка доволі габаритна.
також цікавить які витрати будуть )))A1 писав:ну і традиційне для цього форуму питання про розхід.
На сайті написано
наскільки правда ?В результаті, комбінована витрата 165-ти сильного 2,0-літрового двигуна становить 6л / 100км, а 192-х сильного двигуна об'ємом 2,5л – менше 7л / 100км
)))) їжджу на авто довжиною 4.5+ м. проблем 0 з габаритом, хотілось б і чогось більшогоYust писав: 2. Паркування в торгових центрах не напружує? Автівка доволі габаритна.
тому що мийщики миють одною мачалкою і пороги і капот_Vova_ писав: На сьогоднішній день авто проїхало 920 км, за цей час авто було на мийці 2 рази (на Тунельній та Шипшина що на Стрийській), замітив що починають з"являтись значні царапини на капоті.
чесно кажучи проблем не виникає але час від часу виручає камера заднього виду та парктронікиasteroid писав:я дозволю собі відповісти бо в мене аж ніяк не менше по габаритах авто, не напружує і навіть не напрягає, паркуєшся без проблемYust писав: 2. Паркування в торгових центрах не напружує? Автівка доволі габаритна.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей