і тут я подався в простори інету аби знайти кузов,було декілька варіантів, і тут до ока припала сієра, на якій колись їздив форумчанин флай, багато я наслухався про неї, то іскри нема, то вода якось там попала, короч говоря натерпілася бідолаха. мені потрібен був кузов,і за ці гроші це став ідеальний варіант, ще навіть якийсь двигун був, де коромисло літало під клапанною кришкою

день перший.
я приїхав на місце дислокації автомобіля, торганувся, вчіпив шнурок, і гойра на львів

за 1,5 години, ми вже штовхали її в гараж. в якому вона далі простоїть декілька днів, у звязку з екзаменами і браком часу

але навіть така моцна батарейка, не змогла прокрутити хоть повний раз 2,0 ОХЦ який там був, навіть у ручну. як ми старалися не могли його прокрутити.
зняли клапанну кришку, а там сюрприз

коромисло першого клапану, радувалося життю, і літало між іншими коромислами

далі ми зняли двигун, до пів години часу, і підкапотка вільна

День п"ятий.
З глейфом зняли проводку, зачистили підкапотку, виявили місце ржавчини, треба підварити лівий стакан, а так в загальному машинка в досить непоганому стані

День восьмий.
Купився донор, з двигуном 2,9 ефі, знаю багато буде критики, що поганий старомодний двигун, треба було брати бмв. Чому ж мій вибір впав саме на нього:
1. На скорпіо стояв саме такий двигун, два рази закипав(через пересохші шланги), компресія 12.
2. На форді має стояти двигун від форда

3. на початок 150 коней, буде хватити з головою
Також з донора зніметься ходовка, і переставиться на сієру, буде 5 болтів, по кругу дискові, спереді вентильовані 260 мм, ззаду невентильовані 250мм. ну і стойки з пружинами під заміну, стаб, і можливо редуктор, бо версія скорпіо колись була 4*4.
Тепер тільки до роботи, спочатку кузов, потім ходовка з тормозами, ну і двигун. будем пробувати строїти корч по правильному

Доречі, якшо комусь потрібен кузов від скорпіо пишіть, з документами, номер кузова цілий, днище переварене

Далі буде