Довго думав і вибирав машину, чесно кажучи вагався між 2 варіантами Альфа 159 і Ауді А4. Душею більше хотів Альфу, я дуже хотів Альфу, але Альфа не хотіла мене

Я подивився 4 машини, їздив навіть далеко.... і всі були трупами.... ну не судьба.... і тут черговий вечір на ОЛХ, і бачу в Кракові, появилась дуже класна машина, треба їхати дивитись, в Четвер були оглядини, тест-драйв, і я зразу сказав шо беру) Перша Ауді яку я дивився і зразу агонь) Але попередній власник - дуже зайнята ділова людина, тому покупку перенесли на сьогодні.
Попередній власник - бізнесмен який займається перевезеннями, має автопарк десь 20 машин, буси, і вантажні, і справжній Фанат VAG

Купив цю А4, потім купив собі Q5, A4 віддав жінці, потім купив собі Q7, Q5 віддав жінці, і ше має Мультівена

Для 2-х, їм було забагато 4-х машин, і рішили А4 продати, так як останні 2 роки А4 проїхала може 5 тисяч км....
Інфа 100%, бо пробивав по ВІНу, через страхову де вона застрахована, і там є зафіксовані всі пробіги, і т.д...
Ну а тепер про саму машину
Audi A4 B7 Avant S-line
Чорна, з хром дзеркалами, і рейлінгами

2005 рік, пробіг 261 000 км, справжній
Двигун 2.0 TDI BLB, 140 конів, про проблему з масляним насосом в цьому двигуні знаю, маслонасос разом зі всім ГРМ, роліками, помпомю, були замінені на 203 000... тобто 60 тисяч назад
Ходова S-line повністю нова поставлена 2 роки назад, і після того мало шо проїхала...
Тормоза повністю(диски/колодки) замінені 50 тисяч назад
Комплектація дуууже крута, бракує тільки шкіри(нафіг треба), і переднього парктроніка (нафіг треба)

Машина з заводу без маркування, ніде нема жодного значка крім 4-х кілець, переважно S-line люблять пантуватись і тулити той значок всюди, часом навіть туди де його нема)
Лінзовий ксенон з омивачами
Задній парктронік
3-х спицевий мултируль
мультимедійна система з великим екраном, навігацією, і т.д...
дофіга колонок, не знаю скільки, і заводський саб в багажніку, в боковій стінці
сидіння S-line
Диски літо Р17 з нульцевою резиною, яка проїхала може 3-4 тисячі
Диски зима Р16 стальні, з майже нульцевою Good Year модель не пам"ятаю
Голосове управління
В бардачку якісь 2 чейнджери....
Круіз
Денні ходові вогні
Кароче функцій стільки шо я ше з половиною не розібрався....

Кароче морда від радості майже тріщить

Ну і фотки

Перші враження - Бомба

Їхав додому, десь 30 км, розхід склав 6.1л, але сьогодні вихідний, пробок немає...
Ходова жорстка, але дуже класна, мені подобається, нічо не стукає, ну гримає, салон тихесенький
Розганяється дуже класно)
Отаке