Трошки передісторії...
Зібрав я минулого року такого красавца: viewtopic.php?f=55&t=43317

Але захотілось їздити чуть жостче і через два місяці катання вел був розібраний, рама і колеса продані, більшість комплектуючих залишив на майбутній вел. В продажі зависла вилка і деякі дрібниці. Я завжди мріяв про двопідвіс... Про ДХ (даунхілл) мова не йшла, цікавило шось універсальніше, шоб і вгору можна було повкручувати. Для цього "розробили" такий стиль як enduro i all-mountain (AM). Типові ознаки типового ендуро-байка: хід підвіски (заднього аморта) 140-160 мм, вилки - так само, в ідеалі 150/150. Ну і деякі інші особливості.
Планував на весну 2015го новий зібрати, але курсові скачки цьому не сприяли і я вже змирився шо цей рік провтикаю. Але одного чудового лютневого дня подзвонив чувак, шо хоче мою вилку. По іронії долі я в цей же день на одному форумі побачив раму в продажі, яка мене зразу "хапнула". Невідомий мені і більшості наших райдерів виробник, як виявилось досить поширений в себе на батьківщині - в Австрії. Ше не продавши вилки, закинув завдаток за раму і сидів кілька днів чекав...чи підійде вилка новому власнику.
Підійшла. Рама приїхала, я її оглянув, за винятком кількох сколів, вона була в ідеалі. В комплекті хороша рульова, порядний аморт і хєровий підсиділ.
Ось вона, Kraftstoff X2 140 mm ходу підвіски з амортом DT Swiss XM180

Ну і виникла нова задача - підбір і купівля вилки. Шукав з ходом в межах 140-160 мм. Тим часом перебрав "ходову" - розібрав раму і замінив всі підшипників в лінках.

В процесі скрутив голову одній втулці, дякую Юрі_Росу за допомогу у виточенні нової

Далі збирав колеса - вибирав втулки, шукав шпиці і т.п.
Паралельно закрив питання трансмісії - вирішено було ставити спереду одну зірку і то овальну