Початок травня 2014 року Гаражний кооператив енергетик, пасмурно, дрібний дощ). Триває 5-й день планового "дрібного" ремонту моєї шохи...
Після чергової невдалої спроби сиджу в ямі і роздумую над тим що "жизнь дала трещину"...Наступного ранку прокидаюся з думкою що в житті треба щось міняти і вирішив почати з машини! По правді така ідея закрадалася вже давно але цього разу вона вже явно копала ногою в двері. Далі було 100500 дзвінків всім хто в тємі з проханням підтримати або розкритикувати ідею, ідею майже одноголосно забакланили тому вирішив однозначно-треба шукати трицаху))
І так зустрічайте:
BMW 318 87-го року в кузові Е30 coupe
Мотор М10В18(покищо)
Багато хто тут цю машину знає, для тих хто не в курсі скажу що в такому стані кузова я бачив перед тим як правило тільки в неті! Передивився не одну купу дров перед покупкою але ця мене приємно вразила відразу. Повезло тому що машина близько 3-х років стояла по гаражах, ще раніше була в дуже хороших руках(Роман привіт

Враження від їзди строго позитивні. Все дуже зібране, руль чіткий, мотор ще крутиться кароче якби не чудо пірбург який видає 4000об холостих було б просто ідеально))
Плани по машині як завжди крутейші:
Надіюсь найближчим часом буде свап М52В20, якась цікавіша ходовка, кароче все по списку)) але звичайно в першу чергу привести кузов в порядок.
Отак-то)