Надумав я собі купити машину на 17 років так я живу в малому місті де мало міліції думав буду собі їздити без прав і норм буде (тим паче брат має знайомих в ДАІ) працював усе літо ,але назбирав лише 3000 (кому треба малолітнього і платити йому норм зарплату) Пішов до мами сказав хочу машину трошки маю ще треба . І ось позичили мені омріяні 5000 , вибирав машину довго і тут підвернулось о це.З вигляду вона була норм мотор класно робив міст не гудів ходив дивився все гаразд з доками , вроді не гнила троха по порогах постукав та вроді норм . До дому приїхала своїм ходом і розхід мала дуже малий (сам в шоці). І от машинка ще постояла трішки я вирішив треба кудись поїхати попробувати . Вийхавши за браму (без прав) мені реально стало страшно що якщо міліція побачить і машину заберуть . поїздивши трохи я вирішив треба обезшумити а то було чути з на двору трохи більше ніж треба

І тут починається саме найгірше

Через літо я ще там щось пошпортав і подумав треба загнати в гараж і по трошки робити .Ще встиг влаштуватися на роботу щоб відати ті 5000 . Так скінчилося літо . Вступив в політех

Велике Дякую Saba і zinkevych за те що надали хоч якісь запчастини