Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Нарахунок того хто купляє, розумієш невкожного є можливість купити щось дорожче, мій тато принципово хотів нову машину і варіанти були сенс або калина, але сенсів вже стільки багато шо аж тупо+ калина має потужніший двигун більше місця всалоні!!! ну кожний розуміє це поінакшомі для того і є власна думкаCAT писав:це звичайно моя особиста думка але я не розумію людей які купують ладу каліну...
п.с. я б на твому місці поставив сіточки на ті колонки в дверях бо можна пробити нечайно...
Вже би краще Авео взяли..Yarek писав:Нарахунок того хто купляє, розумієш невкожного є можливість купити щось дорожче, мій тато принципово хотів нову машину і варіанти були сенс або калина, але сенсів вже стільки багато шо аж тупо+ калина має потужніший двигун більше місця всалоні!!! ну кожний розуміє це поінакшомі для того і є власна думкаCAT писав:це звичайно моя особиста думка але я не розумію людей які купують ладу каліну...
п.с. я б на твому місці поставив сіточки на ті колонки в дверях бо можна пробити нечайно...а сіточки стоять інакших нема!!! :o
Це основна їхня проблема.(з явно видимих). Спочтаку автоваз випендрувався, а тепер міняє по гарантії нормально.A1 писав:В одного нашого клієнта вперший же місяць здох електропідсилювач руля, коли приїхав на сервіс виявилось там ще так 7 штук на черзі стояли
по мойму краще в двері треба було, навіть з урахуванням на то що буде саб!!! А машинка класна, от тільки я ще невспів покататись :lol:Yarek писав: + чи краще було ставити задні колонки в дверки чи так як вмене овали в полці!!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей