І мені подобаэться решітка радіатора. Молодець! :)
А ще мені подобється лобове шкло і задні ліхтарі від якогось грузовичка.. модно вийшло! :lol:
Я дуже перепрошую, я поважаю те що ти взявся за машину і її закінчив... Але я зараз дуже сильно сміюсь
Передні поворотники нагадують мені цицьки однієї дівчинки, яку я дуже "полюбив" ще в школі, після того, як у підсобці в ботанічному класі я зняв з неї светр, я більше її не любив... :-$
vovka
ну звичайно- аргономікабампера під інший кузов але за подвиг дійсно треба увіковічити в бронзі - ще б хтось наваяв розповідь від початку творення тої машини і до кінця - таку статейку, з чим боровсяі що переробляв:)
T@R@S є тема в форумі (не в цьому, пізніше можу кинути лінк якщо цікаво) але там приблизно 14-15 сторінок ...
Andre :) про цицьки ти точно підмітив :) мені вже казали, просто не має з чого вибрати, а різати заради поворотників пів-бампера я не хочу, коли знайду щось краще - заміню
vovka бампера дійсно від віміски, точніше задній від 099
не знаю що кому подобається в решітці, але нажаль вся морда перекошена (все переварювати не було наснаги і часу), тому решітка стоїть "не зовсім" рівно
[/quote]
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
ghost™
По моєму машина виглядає дуууже прікольно. Може трошичка задні фонарі завеликі, а може то дійсно тіки так виглядає на фотографії. Ото тепер буде ше одна окраса Сихову
А мотор тоже трошка робив чи нє?
mysha мотор мовчить (верніше реве як дурний :)) і чекає своєї черги - через рік (якщо все буде гаразд) перепишу тачку на себе і тоді буду мудрити з двіжком
Я теж думаю - що варто було б все оформити в статтю. Від і до..
Було б класно.. Таке собі "руководство по складанню авто в домашніх умовах" :)
Крім того плюсом буде те що цю статтю буде копіювати багато сайтів, з твоїм копірайтом ясно, вона гарно проіндексується пошуковими машинами (радив би статтю писати на російській якщо хочеш слави ) і ти станеш відомим
народ! може хтось знає, хочу на ж... (не свою а на машині) приліпити циферку "3", (ну мол ВАЗ-2103) але не просту а таку як на новій третій Мазді - хто знає де купити? на базарі не бачив ... а може хтось і ціну знає?