Ще наприкінці весни продав МВ W140, який прослужив мені майже 2роки вірою і правдою, проте грошей тянув немало. Хотілось свіжіше авто але теж S-класу. Вирішив що до НР треба взяти. Постійно читав то про одне авто, то про інше, на ноуті на робочому столі була папка з назвою "Вибір авто", в якій було 8 різних варіантів.
2011 рік був багатим на закордонні поїздки, тому відсутність дуповозки не напрягало. Але в довгоочікованій відпусці хотілося визначитись з наступним авто.
Для заспокоєння душі відвідав франківський ринок і побачив що масово продаються авта які були в моєму бюджеті, причому то було би авто 2005-2007р з пробігом більше 100тис.км(якщо вірити продавцям) і при немалій вартості авто не отримуєш впевненості що завтра машина не почне тебе "доїти". Вирішив понизити клас, в користь нового авто. Деяких форумчан діставав питаннями і вдячний за їхні поради.
Вибір був між 2-ма зовсім різними автами VW Golf GTI і VW New Jetta 2.0TD. Якщо Гольф треба було чекати від 2-х міс, то Джетту від 6-ти міс. Що не радувало. Тоді менеджер розкрутив мене на тест-драйв Пасата - і ось тут я зрозумів що це те що мені треба. + мені його радив один з форумчанин.
Я озвучив свої вимоги по КПП, опціям і кольору - тут виявилось що такий Пассат є в наявності, причому тільки 3-дні як привезений. Завдаток-наступний день оплата- ще день і я в новому авті.
Надіюсь Фольц виправдає мої надії щодо нього і я не буду жаліти що не вибрав японця

Пару фото коли забирав з салону: Заправка на обїзній, повний бак Віпавер, а бак то на 70л