2 роки тому став власником ,на мій погляд,найживучішої машини гольф2,з 1,3 мотором 4 ст кпп,1989рн,-машиною задоволений як слон,(це не перший мій гольф)
ось деякі фото
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
бумбум писав:заниження ніякого не буде такшо тему цю навіть не починайте
я про той синій фанарь біля ручки КПП, він прям в лоб фігачить?бумбум писав:підсвітка не дратуе-от рідна дісно дратувала до немогу
птф-вже удалені-фото просто трішки застарілі-там з чотирьма фарами єrybkaandrew писав:бумбум, колір класний!!!
П.С. диски і ПТФ в топку ,ІМХО
ну яж кажу про заниження не ма мови-то не для менеBOXER писав:бумбум писав:заниження ніякого не буде такшо тему цю навіть не починайте![]()
зад ппц нецікаво виглядає... нище її треба. дороги у Львові на щастя вже трохи поробили
![]()
я про той синій фанарь біля ручки КПП, він прям в лоб фігачить?бумбум писав:підсвітка не дратуе-от рідна дісно дратувала до немогу![]()
ясно, є такий стиль "ноу факін стайл".бумбум писав:ну яж кажу про заниження не ма мови-то не для мене
о то я тюнінгіст??бумбум писав:не знаю чому так всі тюнінгісти так критикують диски,але мені подобаються
гольф машина і так жостка-а з низькопрофільною резиною пломби повилітаютьBOXER писав:диски треба більші, резину меншу, і опустити хоча б на 30 мм., бо то машина в стилі 90-х, а вже 2011-ий
ясно, є такий стиль "ноу факін стайл".бумбум писав:ну яж кажу про заниження не ма мови-то не для мене
FanateG писав:покажи свіжі фото, там де все готове тепер.
рульбумбум писав:правда руль зараз обліз
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей