сьогодні Diwal став зубиловодом!))))
а саме ВАЗ 2108 87 року випуску, темно бежевого кольору ( друзі жартома називають "цвет детской неожыданости"

фото і більш обємну інформацію виложу завтра!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а чо 08 купивDiwal писав:Сеат Ібіза, Мазда 626!
та сама мисля!b_andriy писав:а чо 08 купив
:) вітаю,в першу чергу купи собі ряд в коробку,а потім все решта)Diwal писав:і моя мрія про власний автомобіль теж здійснилась!
сьогодні Diwal став зубиловодом!))))
а саме ВАЗ 2108
та він коштує як 20% всьої машиниDNK писав:вітаю,в першу чергу купи собі ряд в коробку,а потім все решта)
хз я наоборот роблюvovka писав:я би в першу чергу привів машину в хороший технічний стан і підмарафетив по салону.
теж так думаю! цей стоковий салон мене не преvovka писав:та він коштує як 20% всьої машини
я би в першу чергу привів машину в хороший технічний стан і підмарафетив по салону.
ну я мав на увазі щоб хоча б сток в ідеал привести щоб самому було приємно їздити. а тюнінг салону то вже на любителя. мене наприклад стоковий цілком влаштовує крім сідушок, от тільки тахометра в стоку бракує.Diwal писав:цей стоковий салон мене не пре
та ладно, я тоже як купив машину то незнав де яка педаль, і просив продавця завезти мене на стоянкуDiwal писав:бо я трошки не так як всі, спочатку машина , а потім права
vovka писав:і просив продавця завезти мене на стоянку
vovka писав:та він коштує як 20% всьої машини![]()
b_andriy писав:а чо 08 купив
Потому что в машине должно быть 2 двери 1 моя ,вторая запасная :) ,зачем 2 двери возить бесплатно ?shaman писав:та сама мисля!
+ 1 полностью согласен!vovka писав:я би в першу чергу привів машину в хороший технічний стан
+1Black писав:Потому что в машине должно быть 2 двери 1 моя ,вторая запасная :) ,зачем 2 двери возить бесплатно ?
ага і сюди http://zubylo.at.uaBober 2114 писав:Вітаю з покупкою, shaman, Black, написати то написали, а запросити забули. Тому запршу я
tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=6&t=10569
+1 за інжектор!sergey писав:інжектором
велика
та не про інжектор мова,а про ряд в кпп,де там сергій побачив шоб інжектор поставити незнаюDBF писав:sergey написав:
інжектором
велика
+1 за інжектор!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей