попсово на ланосі їздити чи тому подібнихРостик1 писав: фу, тiльки не чорнi, це попсово,

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
попсово на ланосі їздити чи тому подібнихРостик1 писав: фу, тiльки не чорнi, це попсово,
я і не звертаю .просто тобі не подобаються чорні фари, мені подобаються і все . для чого казати фу це попсово коли --- .бо я теж можу казати багато фу ,але стримуюсьРостик1 писав: боку дуже невиховано звертати увагу на те хто на чому iздить
ну тоді ок . просто забагато червоного на машині .мені здається і з заводу чорні йшли ,в деяких версіях/Jarevych писав: але це не плівка а аквадрук, тому ніц їй не буде
То z06, то зовсім інша машинаandriy320e30 писав:ну тоді ок . просто забагато червоного на машині .мені здається і з заводу чорні йшли ,в деяких версіях/Jarevych писав: але це не плівка а аквадрук, тому ніц їй не буде
похожа . фари майже одинаковіJarevych писав: То z06, то зовсім інша машина
так от фотка є ,якшо сподобається то зробить як нє то нє.власник всєгда правandrew писав: чорні фари чи там карбон буде гуд...
та нэ то в середині маєм бути ,а верх прозорий . то можна і лобовуху в чорний в такому разіЙосип писав: чи чорною,пльонкою,щоб побачити в реалі як воно дивится
Не йшли ззаводу с6 з іншим кольором фар, в жодній модифікації, будь то z51, z06, zr1 чи grand sport, чи базовий с6, у всіх колір фар в колір кузова.Jarevych писав:То z06, то зовсім інша машинаandriy320e30 писав:ну тоді ок . просто забагато червоного на машині .мені здається і з заводу чорні йшли ,в деяких версіях/Jarevych писав: але це не плівка а аквадрук, тому ніц їй не буде
То так здається, в астероїда і стоїть зараз бампер з z06AnGeL писав: а бампер з з06 дуже дорого? там повітрозабірние більший, агресивніший, + сплітер...
Роману ще трохи доробляли , але забір повітря 1000% з z 06AnGeL писав: *Lesyk*, шось по фотках вони різні....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей