Що можу сказати по такого типу гонках порівняно з чайкою.
Тут я відчув що гур таки гуде десь після 5 кола (5хв). На чайці такого взагалі небуло. Бо тут більше крутиш рулем. На Чайці рулем максимум півоберта-оберт і відстані набагато більші.
Також покриття недуже рівне і були серйозні проблеми з включенням третьої передачі на одній прямій. На чайці такої фігні нема. Поліуретан в нижню подушку вже проситься дуже активно (по суті це не так подушка як "обмежувач крутного моменту", короче помагає при включеннях).
По машині - повтіря +40 в ходу, мотор +95-98. На чайці сильніше гріється бо сесії довші і обороти вищі довше набагато тримаються.
Загалом з айбахами і мінусовішим розвалом і поліуретаном на бетоні управління дуже навтіь класне і прогнозоване, но якщо зацеп стабільний, бо є місця...
Загальний кілометраж вийшов 26 км за 3 сесії, на чайці 100+ :) Середній розхід 27, на чайці 22 )
Ну більш "трамвонебезпечні" для машини такі гонки бо зачепити колеса тут запросто. На чайці це нереально (но там вже як підеш в корчі то всьо

Результат такий. В 3 сесії прикатався до траси, результат був дуже стабільний, но на 6 колі в одному повороті ловив зацеп і зарано рішив шо я його зловив, і в результаті зловив колесо і з'їхав бо думав там капець а по факту мінімальна тріщинка ))). 4 сесію вже не їхав бо гума вже стала недобре тримати, смислу небачив. ну її стан на фото видно, вже майже лисаки. На прикладі іншої хонди я побачив що після перевзування в півслік час зразу -4 секунди.

а от що буває з китайською гумою 19 року випуску. гума не моя.