+- 20 ролі я думаю великої не відіграють.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хотів, но передумав.Вроді непогане, але....але...B@NDITOS писав:було Ельфу лити..вже 2роки гоцаю на ньому!!! :)
Нівкоєм случаєnazarok1990 писав:ну тоді промити не забудь![]()
Всмислі?Ельф дешевшийnazarok1990 писав:+- 20 ролі я думаю великої не відіграють.
http://www.fuchs-europe.de/products.htmlnazarok1990 писав: незнаю я б побоявся його заливати
це ж то саме шо ти і купивsergey писав: і fuchs(titan) 190 і 195 грн відповідно
Будеш по ЗІКу лити?sergey писав:Нівкоєм случає
Всмислі краще дорожче заплатити але в сертифікованого продавцяsergey писав:Всмислі?Ельф дешевший
Рідкувані вони для мого мотору :)vovka писав:TITAN GT1 PRO FLEX 5W-30
TITAN Supersyn 0W-30
TITAN Supersyn 5W-30
Ну да, просто може враховують каталізатор і типу 16кл.vovka писав:а мотори то в принципі однакові.
Да я знаюvovka писав:це ж то саме шо ти і купив
Да то я встав раноnazarok1990 писав:Всмислі краще дорожче заплатити але в сертифікованого продавця
Будем довго зливатиnazarok1990 писав:Будеш по ЗІКу лити?![]()
я для 8v дивився.sergey писав:Ну да, просто може враховують каталізатор і типу 16кл
Я не бачю великої різниці між 21083 і 2111 :) кроме паливної системиvovka писав:я для 8v дивився.
чого ? нормальне масло я зараз лиюnazarok1990 писав: незнаю я б побоявся його заливати
vovka писав:TITAN GT1 PRO FLEX 5W-30
І не тільки ти, Vexler тоже.LADA писав:чого ? нормальне масло я зараз лию
я тоже небачу. але онлайн підбір фірми виробника твого масла - бачить :)) я хйз чого так. самому цікаво.sergey писав:Я не бачю великої різниці між 21083 і 2111
Ну вот!Шо і трєбовалось доказатьSluva писав:В сайру років 5-6 точно лив TITAN CFE MC,в пасат вже 2-а роки лию TITAN UNIC,масло що то,що то супер ,правда якщо воно не підробне.Я ніколи просто на базарі не купляв ще масла :) хіба колись в шоху на долив
в мене десь 2,8 йдеsergey писав:2.5л
sergey писав:Думаю на TRW
А може счеплення?sergey писав:тільки вижав щеплення і чую знайомі звуки двигуна - тук-тук-тук і далі тихо
Да воно що з вижатим що з не вижатим сцепленням всерівно стукаєmastergid писав:А може счеплення?
110 українських тугриківsergey писав:mastergid, і скільки гривень колодки стоять?
mastergid писав:110 українських тугриків
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей