на літній гумі
можна якось свою тему закрити тільки для себе, толко з неї мало для інших

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
доречі про лампочкиCr@zy писав: Хіба на лампочки ближнього світла треба окрему графу в екселі заводити
ще ні, навпаки, стайлінгом буду займатися, куплю нові коврики, може лобовуху заміню коли безвіз будеLyubomyr писав: ще не на продаж?
іншим разомLyubomyr писав: я вже чекав на обновку
не-Driver- писав: або домалюй пензликом)
номери готові за 2хв, лишилася лобовухаBOXER писав: wazzup, зроби дублікат за 200грн і кинь в багажник. або навпаки - дублікат постав, а оригінал вози з собою.
я давно не збивав бортового компа шоб засікти якийсь режим.Інженер писав: wazzup, напиши міський росхід і середню швидкість...просто цікаво.
Де робив? Вони такі як оригінальні? Мені треба дублікат на велобагажник.wazzup писав: номери готові за 2хв
в тебе лобове звичайне без датчиків?wazzup писав: лишилася лобовуха
Fobos писав: Де робив? Вони такі як оригінальні? Мені треба дублікат на велобагажник.
weber писав: Fobos, біля МРЕВ, навпроти експертизи, там де завжди. Офіційно. Можеш хоч квадратні під америку взяти
звичайне, сьогодні на Анну поїду.Vito писав: в тебе лобове звичайне без датчиків?
напишеш де робив і за скільки, теж хочу поміняти
о, озвучих цінник і яке скло ставили.wazzup писав: звичайне, сьогодні на Анну поїду.
4950 без датчика, не памятаю виробника, завтра їду на встановлення.Vito писав: , озвучих цінник і яке скло ставили.
Вони сьогодні запропонували мені атермальне Гуардіан з роботою за 5600
хм....дивно, шо ж це вони мені таку ціну загнали....вікно ж то однаковеwazzup писав: 4950 без датчика, не памятаю виробника, завтра їду на встановлення.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей