Это СТД версия.Electronic писав:sergey написав:
Тобі карб 21083 бо в тебе 1.5л.
а ці модифікації шо для тюнених маторів?
Какой у тебя расход ????литр./на 100 кмElectronic писав:ну я хочу хотяби шоб були стокові параметри а не занижені
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Это СТД версия.Electronic писав:sergey написав:
Тобі карб 21083 бо в тебе 1.5л.
а ці модифікації шо для тюнених маторів?
Какой у тебя расход ????литр./на 100 кмElectronic писав:ну я хочу хотяби шоб були стокові параметри а не занижені
на трасі +\- 7л в городі десь +\- 8лBlack писав:Какой у тебя расход ????литр./на 100 км
ггsergey писав:самий кращий карб.Не душить мотор,тягне краще солекса.
http://www.triumphspitfire.com/images/lauraengine.jpg
Розхід може бути нижче солекса.
Хороший карбюратор. у меня в городе примерно 8,5-9Electronic писав:в городі десь +\- 8л
Там просто трубки страшные :)Electronic писав:нащот розхода сумніваюсь
Сделай себе нармальный из штатного настрой дрыгатель и катайся ИМХОElectronic писав:яб шось про нього почитав
та я так і хочуBlack писав:Сделай себе нармальный из штатного
шо ти маєш на увазі?настрой дрыгатель
Зажигание ,настртройка ГРМ и т.д.Electronic писав:шо ти маєш на увазі?
у мене МПСЗ там хібашо прошивку редагуватиBlack писав:Зажигание
до остального недоріс, але один мастер казав шо матор працює добренастртройка ГРМ и т.д.
4-4.5 оборотов это стандарт с завода.Electronic писав:1. На скіки оборотів приблизно має бути викручений вінт качества суміші від крайньої точки.
Не повинна.sergey писав:2. Чи повина машина глохнути при повному закручені вінта качества суміші (у мне тільки падають обороти).
На ХХ стрелка должна быть справа на краю желтой зоны. Если стрелка лезет в зеленую зону на ХХ, то это может быть подсос воздуха, неправильная регулировка ХХ, не полное закрытие заслонок, неправильная установка зажигания и др.Electronic писав:В мене при регуліровці стрілка економайзера чогось не стає на рівно на правій позначці, чим більше я даю оборотів тим більше вона вирівнюється, Може це бути через те ,що я даю малу смесь ?вінт викручую десь 2.5-3.5 оборота.
тіпа так:На ХХ стрелка должна быть справа на краю желтой зоны. Если стрелка лезет в зеленую зону на ХХ, то это может быть подсос воздуха, неправильная регулировка ХХ, не полное закрытие заслонок, неправильная установка зажигания и др.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей