буде + тільки менший

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тут було дуже багато "авторитетних" думок шодо мого жлобства і гавняності даної гумиВ результаті була куплена польска наварка “Профіль” + до неї комплект рідних стокових титанів, то всьо діло було успішно інстальовано на авто і вже другий тиждень їздить..поки нічо сказати не можу бо снігу то нема,
То не резина гребе а беха гребеsashanova писав: ↑Пон, 16 квітня 2018, 08:56
тут було дуже багато "авторитетних" думок шодо мого жлобства і гавняності даної гумитак от прошла зима, лише минулого тижня замінив зиму на літо і можу сказати таке, резина по держаку -
![]()
![]()
набагато краще гребла ніж моя японска НЕнаваренна йокогама і взагалі на поперідній бесі стояли "ультрагріпи" -різниці взагалі някої по їзді, по зносу -аналогічно, ніде нічо не відслоїлося і т.п. протектор за зиму (десь 4тис.пройшла) особо не стерся, штангенциркуль максимум наміряв мінус 0,5мм, так шо для тих хто задумувався над такою резиною можу сказати -беріть не пошкодуєте
..
В остальному по машині нема шо писати - їздить собі тай їздить, і слава Богу тфу-тфу шо б не зглазити![]()
беха на паршивій резині може гребти хіба сракою по сторонам стоячи на місціТо не резина гребе а беха гребе
це тому шо я їх перед установкою тюнінгую смазкоюСаша, ти якийсь руйнівник стереотипів: у тебе дешев запчастини нормально ходять,
та не лише в мене, багато людей насправді їздять на наварці і тішатьсянаварка нормально тримається на дорозі,
вона мені винесла мозок піся купівлі -мусить же бути якась справедливість в жизнінедорога беха не виносить мозок...)
це тому шо я профан-аматорВсе всупереч думкам спеціалістів
шо то мені дасть?Та .але треба зважити перед тим .нормальну резину і наварку))
не відчувається, хіба в когось мега чутливість до ваги
не відчувається, тай у всьому (і у виробництві коліс також) є певні стандарти, якшо лекгова покришка в розмірі 215/60-16 (не сув і не С) важить в межах 9-11кг, то наварка того ж розміру ніяк не може важити 15кг шо б була відчутна різницяТе, що наварка важча, і так зрозуміло - воно навіть в руці відчувається.
ну 39-ка думаю якраз по тим критеріям підходитьНа важких машинах і мягких не відчувається
на розгін там хіба з секундоміром мілісекунди лапатина розгін теж дуже.
бехертак от –наіпнулася та його новокуплена муфта за рік?оригінал .?:)
хай будето шо ти наколхозив може і працювати буде ,але то всерівно колхоз.!
трохи невдале порівннянняТо так як вирізати фару шоб холодне повітря на турбу попадало))
ні, не маю ні ями ні підьомникаsashanova, сцепу сам міняв?
ну звичайно шо глянулиСальник колінвала б подивився заодно, якщо коробку скидав.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей