Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то так поки на картінках чи мімольотом на дорозі побачиш - таке враження справляє...cat-yellow писав:159-та дуже харизматична! Вітаю!
Що ж ти там такого зблизька побачив?.Felix писав:то так поки на картінках чи мімольотом на дорозі побачиш - таке враження справляє...cat-yellow писав:159-та дуже харизматична! Вітаю!
але якщо почати дивитися ближче....
знаєш, то всьо канєшно суб'єктивно, але коли перед ним мав пару альф того троха старшого покоління з залишками хоч якоїсь харизми, то потім реально сівши в 159 розчарувався.... може в мене стандарти помінялися чи шоHandsome писав:Що ж ти там такого зблизька побачив?.Felix писав:то так поки на картінках чи мімольотом на дорозі побачиш - таке враження справляє...cat-yellow писав:159-та дуже харизматична! Вітаю!
але якщо почати дивитися ближче....
Ну може і так... але якість тут у всьому на висоті, є з чим порівняти але не з іньшими Альфами звичайно. Але я вже зрозумів одне що найбільше критикують Альфу ті хто ніколи її не мав.Felix писав:знаєш, то всьо канєшно суб'єктивно, але коли перед ним мав пару альф того троха старшого покоління з залишками хоч якоїсь харизми, то потім реально сівши в 159 розчарувався.... може в мене стандарти помінялися чи шоHandsome писав:Що ж ти там такого зблизька побачив?.Felix писав:то так поки на картінках чи мімольотом на дорозі побачиш - таке враження справляє...cat-yellow писав:159-та дуже харизматична! Вітаю!
але якщо почати дивитися ближче....![]()
![]()
Та я непроти :).weber писав:Felix, та всьо окей, за місяць-два буде інша тачка
файнаHandsome писав:Alfa Romeo 159 ... вечером все напишу і викладу фото.
Боксер з 2013-го року закоханий в 159-ту, тому з радістю буду чекати фоток і нагоди прокататись в ній. Макс, ставлю каву!Йосип писав: Зара Боксер підтягнеться
GL-ку посвіжішу, все решта аутсайдериHandsome писав: Я хочу джип але шось свіже
Друже для тебе I без кави коли захочешBOXER писав:Боксер з 2013-го року закоханий в 159-ту, тому з радістю буду чекати фоток і нагоди прокататись в ній. Макс, ставлю каву!Йосип писав: Зара Боксер підтягнеться![]()
GL-ку посвіжішу, все решта аутсайдериHandsome писав: Я хочу джип але шось свіже
Я пост!йно катаюсь по Львову. Не сижу на м!сц!BOXER писав:Handsome, у Львові коли буваєш?хочу селфі за кермом 159-ї
![]()
давай фотки показуй, робота ніц не робиться в мене
159 то Опель зі значком альфиFelix писав: наєш, то всьо канєшно суб'єктивно, але коли перед ним мав пару альф того троха старшого покоління з залишками хоч якоїсь харизми, то потім реально сівши в 159 розчарувався.... може в мене стандарти помінялися чи шо
Фа фа а де? . І в мене Блекберрі Пасспорт то не телефон :)Thorn писав:Фа фа. штраф за мобільний телефон 425грн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей