Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то ти даремно, бояк на обгоні недайБог шо втратиш час на переклчення знову на бензsashanova писав: фішку як автоматичне відключення бензонасосу при роботі на газу
з якого раптом чуда?то ти даремно, бояк на обгоні недайБог шо втратиш час на переклчення знову на бенз
а ну то файно, боя собі хотів зробити таке ...колись..то сказали не вартоsashanova писав: переключилося на бенз то я б навіть того не замітив
другий раз надумаєш -роби і не сумнівайсяа ну то файно, боя собі хотів зробити таке ...колись..то сказали не варто
та не сип сіль на рану , машину купити треба для початкуsashanova писав: другий раз надумаєш -роби і не сумнівайся
та не сип сіль на рану , машину купити треба для початку
болгарка з жосткою металевою щіткою в руки і агоньРижики на кузові, то єсть "практично ввдсутність порогів"
наперед спорити не буду, пройде півроку побачимоТо на пів року
ну не знаю як він гниє, бо поки гнилого ніц там нема, а технологія покраски там дійсно яксь гнила, або скоріш за все не сама покраска а обробка металу перед покраскою, бо інакшого пояснення тим рижикам я не знаходжуЗачотно китайский метал гниє![]()
![]()
таке враження, що вони в автоваза технологію покраски перейняли
непогано знімається звичайною круглою шліфшкуркою і відповідною насадкою на болгарку або дрель. мені більше подобалось нею здирати стару фарбу та ржавчину правда з грубого металу (не авто), ніж насадками-щітками. відразу після зняття фарби і ржавчини чорний метал виглядав як нержавійкаsashanova писав: шліфування бо знадто мяка, навіть металева не дуже добре іржу знімає, більше затирає
це мій житєвий принцип тежЯ завжди кажу: хочеш зробити добре - зроби то сам
спасибіЗа прямі руки - ріспект. Але значно важливіше - бажання стати і зробити, отут справді - уважуха
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей