братушаня, я тебе уважаюTaras:) писав:Felix, братушаня як завжди всьо чотко написав

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
братушаня, я тебе уважаюTaras:) писав:Felix, братушаня як завжди всьо чотко написав
зажрались, роблять ніби руки не з тої сторони, ціни на зч як в миколи, і можуть реально фуфло підсунути.hrdrive писав: Jarevych, а чому аферисти, були якісь інциденти?
Jarevych писав: похитали і сказали: "якшо з нею шось не так, то її добре зробили"
Ну каяби то не оригіналFelix писав: міняти тікі арігінал![]()
Каяба в рено то оригінал,шо стойки, шо пружиниMAECTP0 писав:Ну каяби то не оригіналFelix писав: міняти тікі арігінал![]()
. тай помпу гура намічається міняти - так само ХК на оригінал за 10К коли є аналоги 2,5-4К
З радіусом не помилився а то якось менші поставивhrdrive писав: 215*60 р16 на рідний розмір 205*55 р16
чого менші? то заводський розмір мегана в 16 радіусі...MAECTP0 писав: З радіусом не помилився а то якось менші поставив
Я Тобi одразу написав про розмiр резини-:)hrdrive писав:сьогодні завдяки Зіро кулу зробив обмін шин з 215*60 р16 на рідний розмір 205*55 р16
Michelin alpin a4
на черзі лінзи +малювання рефлектора+ксенон.
чим вона така ексклюзивна?hrdrive писав: Дуже дякую кумові за екслюзивну табличку бебіонбоард!;)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей