і в 5 раз менше відходитьT5-R писав: він дешевший в п"ять разів.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і в 5 раз менше відходитьT5-R писав: він дешевший в п"ять разів.
повір відходить не меншеDNK писав: і в 5 раз менше відходить
окрім того "мутити" треба буде з підключенням, обрізати оригінальні фішки, після чого, навіть при бажанні, поставити оригінальний бензонасос БМВ буде важко.DNK писав: і в 5 раз менше відходить
так, повна комплектація, нічого не перекручував, старий вийняв - новий вставив.Romko писав: а за 250 баків йде ціла колба в зборі - так як в БМВ напевно нема окремо артикула на сам бензонасос
дякую за пораду !diesell писав: Я тебе вчера сказал, что это насос и как решить проблему ПОДЕШЕВЛЕ
коли ? в ночі робити ? як тільки буде вільний час зроблю!diesell писав: Взял и сделал,
я знаю шо не дешевий.diesell писав: а он, [цензура], НЕ ДЕШОВЫЙ
розпитую за різні варіанти ....diesell писав: а ты все паражняки ганяешь!
шо продовжувати дальше ?diesell писав: А так продолжай дальше, И ТОГДА ТОЧНО 100500 ПОЙДЕШЬ В МАГАЗИН ЗА НОВІМ БЕНЗОНАСОСОМ
незбираюся я колхозом займатися ....diesell писав: Ещо от ВАЗ догадайся насос ПРИКОЛХОЗИТЬ!
Тоді чого ти все про ВАЗ згадуєш...? Кароч, чим довше ти тягнеш з вирішенням проблеми- тим дорожче і складніше може бути її вирішити.VeRMyT писав: незбираюся я колхозом займатися ....
ану напиши де я брєд написав?diesell писав: Romko, Не знаєш- нафіга писати брєд?!
дійсно бакс то не стоїть на місціdiesell писав: Кароч, чим довше ти тягнеш з вирішенням проблеми- тим дорожче і складніше може бути її вирішити.
ну якшо ти за такі ціни збираєшся купляти запчастини- ТО Я ЗАЗДРЮ ТВОМУ БМВ, але НЕ ЗАЗДРЮ ТОБІ, дуже швидко без штанів лишишся... Хоча, не знаю, може ти і можеш це собі дозволити, але чому тоді так довго знущаєшся над машинкою...?VeRMyT писав: BMW - 275євро \ MEYLE - 68євро \ Bosch -107євро це один варіан насосу
automarket automarket: BMW -321євро \ Bosch - 104євро це другий варіант
які ? шо я запитався за заміну бензонасоса ? де я писав шо буду ставити вазівський чи газівський ? запитався як замінити бензонасос ....diesell писав: ЧОГО ТИ ТОДІ ДОПУСКАЄШ ТУТ В ТЕМІ ВСЯКІ КОЛХОЗНІ ВАРІАНТИ?
довго то як ?diesell писав: чому тоді так довго знущаєшся над машинкою...?
Вот тебе яркий пример колхоза и т.д. Все, доказывать тебе ничего не буду, делай как щитаешь нужным, свой совет и мнение я высказалRomko писав: T5-R, можна поставити Бош від Волги з 406 мотором, там 160 л\год - думаю так в 10 разів буде дешевше
DNK писал(а):
і в 5 раз менше відходить
повір відходить не менше, але треба мати прямі руки щоб все нормально переробити
VeRMyT писав: MEYLE - 68євро \ Bosch -107євро
Что значит подешевле? Купил "крутую тачку" - будь добр, содержать !!!diesell писав: Я тебе вчера сказал, что это насос и как решить проблему ПОДЕШЕВЛЕ
Ти хочеш сказати що насос фірми BOSCH чи MEYLE(якщо він бється по кросу звичайно) як поставиш на БМВ то це вже колхозdiesell писав: насос от Волги, зато на БМВ....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей