Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
21124 колхозим потихеньку)
- Петро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
rubilnik, я свої сьогодні знайшов 

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- rubilnik
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
Re: 21124 колхозим потихеньку)
Петро, може і мені повезе
хоча я рукавиці зимою використовую тільки для того щоб машину чистити, а так ходжу без них

хоча я рукавиці зимою використовую тільки для того щоб машину чистити, а так ходжу без них
- Петро
rubilnik, може тобі свою музику продати

xenum.ua
- rubilnik
Петро, та мені музики і моєї хватає, ітак всі кажуть що по голові гупає
а от про капот твій я б подумав
ти продаєш свою вже?

- Петро
rubilnik, Капот там цей залишиться

Востаннє редагувалось Вів, 21 січня 2014, 23:03 користувачем Петро, всього редагувалось 1 раз.
xenum.ua
- Петро
во тут гупаєrubilnik писав: ітак всі кажуть що по голові гупає

xenum.ua
- rubilnik
Петро, за капот жаль... а гупалки мені такої ненада, скажуть що обше з розуму на старість зійшов
в нову машину музику перекидувати не будеш?

- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 0
Найди старые перчатки которые не жалко и удачи вам с утраrubilnik писав: лінь було в руки мерзнути

З повагою Black.
- Петро
rubilnik, доживу до другої машини то там буде оригінальна штатна музика-треба в машині місце
,впадло буде розбирати салон і прокладувати все наново
,та і вже трохи надоїло...

xenum.ua
- rubilnik
Black, да надо бы прикупить прорезиненые, только забывается всегда
Петро, та хз.. може знов захочеться?

Петро, та хз.. може знов захочеться?
- Петро
хзrubilnik писав: та хз.. може знов захочеться?

xenum.ua
- rubilnik
потепліло, і я рішив поколупатися трохи з авто, поставив каркасні двірники з новими резинками алка, кращого в нас нічого не знайшов.
також була відломана одна форсунка омивача, розібрав то все, і побачив що поламалась пластмаса там де вона кріпиться, варіантів було два, або кріпити наскрізь гайкою з болтом, що не дуже естетично, або поставити форсунки на верх. купив теж що було, якісь двоструйні пісалки, лиють набагато краще ніж заводські, і не лиють на щітки

також нарешті проклав провода відеореєстратора і радар-детектора, заінсталив в бардачку двойнік, який в мене зо два роки валявся, прикріпив його до верхньої стінки на 3М скотч, так що його і не видно і нічому не мішає. включається при вставлянні ключа в замок запалювання, так як режиму АСС в вазі нема

ну і зняв нафіг той підлокотник, треба думати щось інше, так як лишились дирки від саморів, але покищо не зустрічав такого що мені подобається

почав здирати наклейку драйв 2 з заднього скла. то триндєц як той оракал тримається. як його простіше зняти?
також була відломана одна форсунка омивача, розібрав то все, і побачив що поламалась пластмаса там де вона кріпиться, варіантів було два, або кріпити наскрізь гайкою з болтом, що не дуже естетично, або поставити форсунки на верх. купив теж що було, якісь двоструйні пісалки, лиють набагато краще ніж заводські, і не лиють на щітки

також нарешті проклав провода відеореєстратора і радар-детектора, заінсталив в бардачку двойнік, який в мене зо два роки валявся, прикріпив його до верхньої стінки на 3М скотч, так що його і не видно і нічому не мішає. включається при вставлянні ключа в замок запалювання, так як режиму АСС в вазі нема

ну і зняв нафіг той підлокотник, треба думати щось інше, так як лишились дирки від саморів, але покищо не зустрічав такого що мені подобається

почав здирати наклейку драйв 2 з заднього скла. то триндєц як той оракал тримається. як його простіше зняти?
- rubilnik
так як надворі потепліло, продовжую виправляти мілкі недочоти. купив в Антона Kesheme лямпки ксенону 4300К Galaxy+, так як попереднім було кучу років і вже ніфіга не світили. установив, але вночі ще не випробував.
давно вже бачив що різьба свічок в маслі, нарешті дойшли руки перемазати прокладку клапанної кришки герметиком. та і стрьомнувато трохи було до того братися, бо ніколи такого не робили.
купив Victor Reinz, розібрали сьогодні все з братом. от в такому стані все всередині. масло мінялось 6 з копійками тис назад

таке враження що там герметика взагалі небуло. намазали і закрутили кришку, більше нічого не встигли зробити, стемніло. завтра будем все збирати назад, і може знімлю стартер для профілактики, якщо буде натхнення
також купив повідок водійського двірника, так як посадочне місце в старому вже розбилось в хлам, і в хороший дощ не раз мені прокручувався.
поставлю завтра, побачу чи є толк, якщо так, то поміняю і другий
давно вже бачив що різьба свічок в маслі, нарешті дойшли руки перемазати прокладку клапанної кришки герметиком. та і стрьомнувато трохи було до того братися, бо ніколи такого не робили.
купив Victor Reinz, розібрали сьогодні все з братом. от в такому стані все всередині. масло мінялось 6 з копійками тис назад

таке враження що там герметика взагалі небуло. намазали і закрутили кришку, більше нічого не встигли зробити, стемніло. завтра будем все збирати назад, і може знімлю стартер для профілактики, якщо буде натхнення

також купив повідок водійського двірника, так як посадочне місце в старому вже розбилось в хлам, і в хороший дощ не раз мені прокручувався.
поставлю завтра, побачу чи є толк, якщо так, то поміняю і другий
- rubilnik
все вимито, скручено, зібрано
поміняв 3 хомути, один в хорошому стані лишив, не було смислу міняти. машина завелась, навіть мотор якось рівніше працює

повідок поміняний
напишу пробіг для себе 66477
їдемо далі

повідок поміняний

напишу пробіг для себе 66477
їдемо далі
- rubilnik
перезувся сьогодні в літні тапочки, і заінсталив перехідничок

- rubilnik
таз не завівся
почну з того що один раз вже таке було, на поворот ключа стартер не реагує, лампочки гаснуть, і загорається лампочка (!) поставив на сигналку, зняв, і машина завелась. ну і я про то забув.
тепер знову те саме, і фокус з сигналкою вже не вдався. пробував знімати блок сигналки - теж без результатів.
порозкинули мозгами з татом і братом, і одноголосно вирішили що втягуюче.
при повертанні ключа, плюс на втягуючому з"являється.
тепер далі, при замиканні контактів викруткою, стартер не спрацювує, і загорається знову ж таки на приборці (!)
зняли стартер, без нагрузки він крутився, але так як би ривками,
розібрали стартер, почистили всередині, змастили, включили від акума - крутить шо дурний, під"єднали без нагрузки - то саме. поставили на місце - і знов (!) і ноль реакції.
впринципі знайшов в неті таку ж ситуацію, досить дивну. цікавлять думки... хто що скаже?

почну з того що один раз вже таке було, на поворот ключа стартер не реагує, лампочки гаснуть, і загорається лампочка (!) поставив на сигналку, зняв, і машина завелась. ну і я про то забув.
тепер знову те саме, і фокус з сигналкою вже не вдався. пробував знімати блок сигналки - теж без результатів.
порозкинули мозгами з татом і братом, і одноголосно вирішили що втягуюче.
при повертанні ключа, плюс на втягуючому з"являється.
тепер далі, при замиканні контактів викруткою, стартер не спрацювує, і загорається знову ж таки на приборці (!)
зняли стартер, без нагрузки він крутився, але так як би ривками,
розібрали стартер, почистили всередині, змастили, включили від акума - крутить шо дурний, під"єднали без нагрузки - то саме. поставили на місце - і знов (!) і ноль реакції.
впринципі знайшов в неті таку ж ситуацію, досить дивну. цікавлять думки... хто що скаже?
- rubilnik
купив сьогодні втягуюче оригінальне білоруське до білоруського стартера
поміняв, прикрутив стартер на місце, заводити - а фіг там, перший раз чуть хватануло, а далі то саме, світить (!) і все.
сів, закурив, і думаю.. ну не може більше нічого бути.. і тут згадав що почистив всі клеми, крім маси від акума на двіжок. відкрутив - на вигляд, окису немає, пошурував трохи наждачкою від нєфіг дєлать, прикрутив назад, і думаю попробую ще разок завести. і тут раз - завелась з-пів оберта. думаю, нє, ну глюк... заглушив, знов завелась. і так разів 20. стартер крутить як новий.
влом було знов знімати стартер, щоб поставити попробувати старе втягуюче. хай стоїть нове.
також помітив що передня подушка двіжка вже трохи поганенько виглядає, треба буде скоро поміняти всі, бо міняти одну, думаю толку небагато, все-таки машині вже 8 років, і резина вже від старості тріскається

поміняв, прикрутив стартер на місце, заводити - а фіг там, перший раз чуть хватануло, а далі то саме, світить (!) і все.
сів, закурив, і думаю.. ну не може більше нічого бути.. і тут згадав що почистив всі клеми, крім маси від акума на двіжок. відкрутив - на вигляд, окису немає, пошурував трохи наждачкою від нєфіг дєлать, прикрутив назад, і думаю попробую ще разок завести. і тут раз - завелась з-пів оберта. думаю, нє, ну глюк... заглушив, знов завелась. і так разів 20. стартер крутить як новий.
влом було знов знімати стартер, щоб поставити попробувати старе втягуюче. хай стоїть нове.
також помітив що передня подушка двіжка вже трохи поганенько виглядає, треба буде скоро поміняти всі, бо міняти одну, думаю толку небагато, все-таки машині вже 8 років, і резина вже від старості тріскається
- rubilnik
а, і заміряв висоту до найнижчої точки захисту - майже 13 см. хто там плакався що в іно малий кліренс, і важко їздити? їжджу практично всюди і нічого не чіпаю
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
на Аламар як дивишся?rubilnik писав: ну і зняв нафіг той підлокотник, треба думати щось інше,

в разі чогось підняв в гору та й усе

імхо, мені сподобався, практичний. покраще буде ніж якась китайська тумбоча

Work hard! Play hard!
- rubilnik
Dexter, непоганий, але він вроді до сідушки кріпиться? а в мене не стокові, хіба щось мудрити.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей