Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Моя Geely СК 2008
- Orrrk
- Ім'я:Орест
- Стать:чоловік
- Номер:5620
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
пізніше ввечері)
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Re: Моя Geely СК 2008
eффект буде 100% мікротріщини сприяють розсіюванню світла,а так буш мав сфокусований пучок
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Orrrk
Сьогодні сталась з машинкою велика пригода:
їду я зранку на роботу і машина прямо посеред дороги просто вмирає, мотор глохне без будь-яких звуків просто тихенько заглох. Став на узбіччі почав пробувати завести, але фіг там, таке враження ніби акумулятор сів наглухо. Покрутив так разів 3 і зрозумів шо нічого невийде.
Затягнули мере робочим бусом до майстра на віктор сервіс що на перфецького, добре що там був знайомий який нас чекав. Виявилось що порвався ремінь ГРМ.
. Але попередній власник який був знайомим казав шо міняв його в 60 тис. а зараз тільки 85. Витягнули ремінь а його в одному місці так похерачило що піпєц. Як казав майстер що туди мусіло щось попасти стороннє, а пластиковий захист порозлітався. Почали дивитись на захист, а там видно що він такий протертий і мабуть десь ремінь терся об нього і наступив момент коли захист розлетівся і попав десь під ремінь і такий чином його розірвало. От думаєм в цьому була і причина. Добре що неподалік базар на перфецького хоч за запчастинами нетреба було далеко їздити, пішов купив з татом ремінь - 100 грн, ролік - 100 грн, захист 120 грн, і ремінь генератора 75 грн. щоб по два рази в одне й те ж місце нелазити. В магазині працює начебто хтось з форуму)))
Поміняли заводимось дивимось з клапанами все гуд добре що непогнулись. Робота обійшлась в 350 грн)))
Ситуація навчила що треба було поміняти то все ще коли купив машину а не чекати повезе чи не повезе з тим ремнем, тому мабуть винен в ситуації я.
Ну і так по машині 12 тис проїхав, політ нормальний, все працює все ідеально тішить і неламається, на днях друга заміна масла так як вже 9,5 тис після попередньо заміни. А та поломка що була сьогодні то хіби що вина моя...
їду я зранку на роботу і машина прямо посеред дороги просто вмирає, мотор глохне без будь-яких звуків просто тихенько заглох. Став на узбіччі почав пробувати завести, але фіг там, таке враження ніби акумулятор сів наглухо. Покрутив так разів 3 і зрозумів шо нічого невийде.
Затягнули мере робочим бусом до майстра на віктор сервіс що на перфецького, добре що там був знайомий який нас чекав. Виявилось що порвався ремінь ГРМ.

Поміняли заводимось дивимось з клапанами все гуд добре що непогнулись. Робота обійшлась в 350 грн)))
Ситуація навчила що треба було поміняти то все ще коли купив машину а не чекати повезе чи не повезе з тим ремнем, тому мабуть винен в ситуації я.
Ну і так по машині 12 тис проїхав, політ нормальний, все працює все ідеально тішить і неламається, на днях друга заміна масла так як вже 9,5 тис після попередньо заміни. А та поломка що була сьогодні то хіби що вина моя...

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
за заміну ременів і роліка?Orrrk писав: Робота обійшлась в 350 грн)))

Sad, but true.
- Orrrk
угу. ну і теоретично за заміну ремня генератора, і регулювання клапанів, шось таке. Але вибору особливо й небуло подзвонили домовились щоб чекали, ніхто ж навіть причини незнав. Ну і впринципі ще й за діагностику в чому була проблема і за зарядку акума. Ну він десь то все робив з 11 до 16. Але хз я над ним нестояв я тільки приїжджав рази 2 як проїжджав мимо то шось там та й робили нестояли.
Ну 350 то 350 але це на 10 тис єдина витрата по ремонту(при тому нічо не грюкає нестукає, при заміні масла буде діагностика ходової, але по відчуттях все гуд)
Ну 350 то 350 але це на 10 тис єдина витрата по ремонту(при тому нічо не грюкає нестукає, при заміні масла буде діагностика ходової, але по відчуттях все гуд)
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
Orrrk, впринципі зробили багато, і то і тамто,
але реально не лєвому сервісі з мене взяти 350 грн за заміну ремнів(2шт), роліків (3 шт) і помпи з антіфрізом, на ауді А6, з в-образним мотором.
але реально не лєвому сервісі з мене взяти 350 грн за заміну ремнів(2шт), роліків (3 шт) і помпи з антіфрізом, на ауді А6, з в-образним мотором.
Quattro
- FanateG
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
А шо там з фарами? як світять? А то ти так і не відписав, який ефект після поліровки..
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
+1, я тмоу і здивувався, з мене на Автопульсі взяли 350 за заміну трьох роліків, ременя ГРМ, ременя генератора, помпи і антфризу.Ziro-cool писав: але реально не лєвому сервісі з мене взяти 350 грн за заміну ремнів(2шт), роліків (3 шт) і помпи з антіфрізом, на ауді А6, з в-образним мотором.
ну але то таке, 50 грн. туда-50 сюда, нічьо страшного, головне жеби машина їздила

Sad, but true.
- Orrrk
100000%BOXER писав: ну але то таке, 50 грн. туда-50 сюда, нічьо страшного, головне жеби машина їздила

Фари стали світити на порядок краще, але якщо чесно то скло всерівно не виглядає так як нове, чуть матовіше стало, таке враження ніби тим фарам по 15 років, але пропали дрібні царапинки, і світить замітно краще, просто час від часу треба їх тою пастою проходити(хоча б раз на місяць).FanateG писав: А шо там з фарами? як світять? А то ти так і не відписав, який ефект після поліровки..
- mister_X
- Ім'я:Юра
- Подякували: 1 раз
Orrrk, міняй аватарку 

-
- Ім'я:Назар
так так давно пора а то ностальгія замучитьmister_X писав: Orrrk, міняй аватарку

- Orrrk
все аватарка нова)!!!
машинка їздить і радує. доречі про розхід після 10 тис можу сказати що розхід по місту 7 - 8 л. По трасі десь те саме
, але якщо їхати 90 - 100 то думаю цілком 5,5 -6 то реальні цифри. на 9 л. - 120 км.
машинка їздить і радує. доречі про розхід після 10 тис можу сказати що розхід по місту 7 - 8 л. По трасі десь те саме

-
- Ім'я:Андрій
AntikvAr :)Orrrk писав: В магазині працює начебто хтось з форуму)))
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Kost, твоя інфа застаріла 

-
- Ім'я:Ігор
- Подякували: 1 раз
Ziro-cool писав: реально не лєвому сервісі з мене взяти 350 грн за заміну ремнів(2шт), роліків (3 шт) і помпи з антіфрізом, на ауді А6, з в-образним мотором.

Я взагалі за заміну давав 500 грн. і також А6
- -kesheme-
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
Запи для машинки ТС продавав я, а AntikvAr працював в моїх конкурентів, я його там не бачив вже місяця з 3...
www.levelup.lviv.ua
- Orrrk
Сьогодні зранку сталась ось така оказія:
Заводжу начебто все гуд, потім оберти впали до 0.7..0.6 і машинка заглохла, поки їха перші 5-7 км то на світлофорах оберти падали до 0.7 а потім піднімались. Хто може підсказати в чому може бути причина
Заводжу начебто все гуд, потім оберти впали до 0.7..0.6 і машинка заглохла, поки їха перші 5-7 км то на світлофорах оберти падали до 0.7 а потім піднімались. Хто може підсказати в чому може бути причина
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
форсунки / MAF (він же ДМРВ) / Датчик хола / Провода / Паскудна бенза
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
кажись братішка в тебе началось...

- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Контактна інформація:
Orrrk, Якщо заправився на сокарі то швидше змішай з чимось добрим.... може допоможе, якщо ні, то:
рубіж 100тис.км для китайця, трохи великий.Felix писав: кажись братішка в тебе началось...
Impossible is Nothing
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей