до-речі - з цікавих речей - я знайшов ремкомлект для обігріву заднього скла (може комусь і не новина що такі є, але давно за ним полював і не міг знайти)
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
mysha
болото з гальмівних дисків злітає на обод титанів і добре тримається :) а покраска гуд
Толян
ні, то якась хімія в двох шприцах - наркоманське зілля :) вчора нанюхався, але з семи попиток - 4 вдалих (4 нитки зробив); з недоліків - трохи тяжко наносити, білий колір ремзон кидається в очі ну і висока вартість (38грн)
зараз надибав ще лак для ремонту дорожок на платах - попробую побавитись ним, але кажуть що він тільки для ремонту дуже дрібних пошкоджень (тобто обрив до 1мм, а в мене місцями до 5 см пошкоджені нитки)
mik
мені подобається; профіль здається 50-й чи 55-й; зовнішній діаметр такий самий (майже) як р-13 175/70 ... чи як там їх; зараз ширина гуми 195 - мені подобається; на на шо би їх зараз не проміняв :)
в ями наразі не влітав, коли влечу - буду матюкатись
За колеса я питав,дякую,а от з висотою щось робилося(може міняні пружини чи амортизатори)?бо я свою думаю знизити на 3-4см і боюсь,що тоді почне терти ще сильніше. :?
тре експерементувати, в мене нічого не мінялося - пружини ті що купив з машиною, аммо - прості (майже сток), гуми з під задніх пружин повикидав, зпереду також непіднята
Бачу нема тих стандартних вставок "під дерево" на панелі,вони мене тоже нервують,думаю їх заклеїти або замалювати тільки не знаю як би то краще зробити.До речі шикарні сідушки.