а в гаражі свому аж три рази вписав модифікацію ... невже так важко було його забалансувати що аж тричі то робив і платив за роботу ... вибач за оф...._ALEX_ писав:ну і заодно облегшили і збалансували колінвал з маховиком

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а в гаражі свому аж три рази вписав модифікацію ... невже так важко було його забалансувати що аж тричі то робив і платив за роботу ... вибач за оф...._ALEX_ писав:ну і заодно облегшили і збалансували колінвал з маховиком
+ 1 я ещё не все модификации нарисовал !Glibko писав:я ніколи негнався за рейтингом просто інколи цікаво дивитись хто шо ставить на своє авто ...
_ALEX_ писав:Коли їхав по Миколаївській трасі а мене обганяли ПАЗіки очі кров'ю наливались
а чого заодно і поршня інші не поставив і не розточив в слідуючий ремонт ? (і так все розібрав.. +300 грн навряд чи щось рішають).. заміна колець то несерйозно._ALEX_ писав:Затіяв його бо треба було поміняти поршневі кольца.Поставили кольца MAHLE,ну і заодно облегшили і збалансували колінвал з маховиком
Да, бо Нива важка машина._ALEX_ писав:поставили нивовське кажуть воно усиленне...
+1.Просто жалко тих трудыв ы грошей, а саме головне тих зачетних колецvovka писав:. заміна колець то несерйозно.
ну дивись.. поршні хай 150 грн (нормальні харківські поршні, нема чого гнатися за mahle і т.п., купа моторів на таких їздить.. в мене 1.4 тоже був на харківських поршнях від 2105 за 100 грн на той час).. розточка 120-150 грн.. кольца ти і так нові купляв.. вкладиші полюбому при розборці бажано замінити.. пальці поршньові тоже недорого.. ну і зібрати то все - фактично та сама робота що і при заміні кілець (крім запресовки пальця в шатун). ну плюс всякі сальніки, герметики і прокладки - хай ще 100 грн набіжить в гіршому випадку._ALEX_ писав:и ж прекрасно знаєш в що все впирається в таких![]()
випадках...нові поршня то далеко не 300 грн.
молодець! :) Інтересно звіт подивитись як то всьо получится в тебе!_ALEX_ писав:диски тормозні ВАЗ 2112
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей