|JAGUAR| писав:бери ті 18

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
|JAGUAR| писав:бери ті 18
rybkaandrew писав:Німчур фантастік :) але один диск потрібно катати трохаZiro-cool писав:якшо ті другі не китай і не тайвань, а навпаки правильних фірм тоді
ну не знаю як в кого а от в моєї динаміка достатня- хоч 150 -на! хоч 180-на , що ше хотіти від автівки??? ціна гуми буде для мене такою ж , бо я не збираюся купувати новою її , тому думаю так за 1500 грн. візьму всі 4 штуки з норм протекторомluav писав:rybkaandrew!
Для наших доріг 17 диски-достатньо жорстко.До того ж динаміка в вашої Омеги з рядною четвіркою на таких дисках буде достатньо слабенькою.Вона і так їде слабо з 2 літровим мотором,а ви ще хочете на неї начепити такі диски з гумою.Хоча якщо робити це для краси,то інша справа.Взнайте ще вартість 17 гуми і порівнйте її з 15 :)
"поздно батюшка"luav писав:rybkaandrew!Питання швидкості-не питання.А ось як швидко ваша машина розженеться це вже зовсім інше.І на 17 динаміка впаде однозначно.Плюс додасться фактор колейності.З плюсів-стійкіша машина+кращий вигляд.Про вигляд на 15-суб"єктивно.Просто мало оригінальних опелівських дисків з нормальним дизайном в 15 радіусі.Врешті-решт,я б на вашому місці дивився б золоту середину в вигляді 16 дисків для вашого двигуна :)
ті самі......FAST писав:але
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей