Хробаки вилазять коли тепло стає і згризають асфальтpavlo09 писав:Ну ну... подивимося за пару тижнів...RULES писав:нормальні будуть. дороги не мороз руйнує, а переходи через 0 градусів в сторону морозу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хробаки вилазять коли тепло стає і згризають асфальтpavlo09 писав:Ну ну... подивимося за пару тижнів...RULES писав:нормальні будуть. дороги не мороз руйнує, а переходи через 0 градусів в сторону морозу
та можна і вже, але немає гідної заміниLyubomyr писав: wazzup, коли піде на продаж?
wazzup писав:та можна і вже, але немає гідної заміниLyubomyr писав: wazzup, коли піде на продаж?![]()
якби можна було сказати шо з якої машини я хочу і втулити в одну машину, тоді можна було б про шось говорити, а так то шило на мило міняти не хочу![]()
Мабуть він просто інших машин не пробував, якщо вже такі пробіги.sapphir писав: Знайомий на пробігу в 320 поміняв старий дизельний 308СВ на новий - не може натішитися яка класна ( з його слів ) машина. Вже проїхав 60+ т км на новому...
weber писав:Мабуть він просто інших машин не пробував, якщо вже такі пробіги.sapphir писав: Знайомий на пробігу в 320 поміняв старий дизельний 308СВ на новий - не може натішитися яка класна ( з його слів ) машина. Вже проїхав 60+ т км на новому...
Як повезе, три рази на краківці проїжав, все ок було.wazzup писав:не знав в якій темі питатися, запитаю в своїй, є проблеми при перетині кордону з тріщиною в лобовусі?
+1sheva_lviv писав: Як повезе, три рази на краківці проїжав, все ок було.
вона має початок і кінець, це не павутинка. вся в районі переднього пасажира.sheva_lviv писав: Як повезе, три рази на краківці проїжав, все ок було.
Якщо тріщина свіжа поїдь її зроби, коли її заливають полімером вона стає менш помітною
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей