я щось незрозумів для чого пробка?vovka писав:Будем робити по цій інструкції

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я щось незрозумів для чого пробка?vovka писав:Будем робити по цій інструкції
тяжке питання :)) думаю десь за пару місяців, щось якщо чесно цілі помінялися.. драг трошки надоїв і двіжок неспіша складається просто щоб досягти літрової потужності в 100 коняк з літра (реальних, з заміром на стенді)CAT писав:коли вже виїзджаєш???!!!
Руки опускаються ????vovka писав:з тюнінгом тим більше буде закінчено
я думаю просто Вовка вже переріс ВАЗи і пора йому пересідати на шось серйозніше!Black писав:Руки опускаються ????
Иль что т замышляешь ????
короче я найшов в Росії масляний радіатор з воздушним і тосольним охолодженням, плюс всі патрубки, плюс кріплення, проставки і т.п. - короче кажучи є рішення під ключ для установки на ваз 2108-2112. Вартість самого радіатора 3500 руб (біля 150 уо). Доставка в Україну можлива. Якщо комусь треба можу дати координати.21043 SW писав:vovka, Спорт радиаторі есть на РедБоксе, у нас такой стоит, а еще 2 вентилятора первій стоит на реле, хотя оба можно включить принудительно.
Деталька номер 14 сделана так, что через нее проходит тосол и доп. охлаждение масла. Про все остальное отпишу завтра, что не спи....
Если не секрет каким "макаром"????С поршней выбирать будешь или с головы ?vovka писав:Треба збільшити камеру згоряння
з голови. там ще є резерв.Black писав:Если не секрет каким "макаром"????С поршней выбирать будешь или с головы ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей