Думаю, мені не потрібно коментувати, hrdrive, сказав усе за мене...hrdrive писав:машина бойова - розкрас бойовий. вона не має бути сірою в масі. тим більше валить вона більш ніж достойно. і якшо власнику це подобається - то має повне право)
Подібне було уже про наклейку WEST GARAGE, пояснюю востаннє, що машина проектна і тому на задніх двох вікнах мене цілком влаштовують Стікер-приколи. Нехай тішуть людей, а ХОНДИ на світлофорах хай БОЯТЬСЯ!
Doktor, Як на мене - то по-перше на S65 AMG явно не пасували б ці наклейки(Ти б їх просто не міг би роздивитись на своїй іграшці масштабом 1:32)
А по- друге Петро (без обід) Я б краще на твому місці погодився їздити з моїми стікерами, ніж На тюнігованій 2110 з кліренсом більшим ніж у Джипа, як на мене то це явно більший абсурд і ближче до теми -
t309, Не путай будь ласка наклейки своїх скорпіонів чи драконів, а також Street Racer із моїми УНІКАЛЬНИМИ стікерами І відкрий очі та почитай на попередній сторінці, що найближчим часом почалось робитись. Якщо читати впадляк, (а я бачу що впадляк) раз ти пишеш таку дурню, як продавати машину - то просто переглянь малюночки на останніх двох сторінках, о.к.?)Doktor писав:рагульський тюніг