Apokalipsis писав: їдь на той кусок городоцької внизу
з 11 сантиметрами кліренсу там їздив. якщо їхати акуратно, то можна спокійно, не черкаючи. а от з бандери на бібліотечну або на вербицького, то вже вихлопом черкав...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Apokalipsis писав: їдь на той кусок городоцької внизу
тротуари для пішоходів, а не машин!cat-yellow писав: заїхавши однією стороною на бордюр
так, але кяось треба було проїхати... бо був сильний дощ, не хотілось далеко йтиBOXER писав: тротуари для пішоходів, а не машин!![]()
я з степана бандри на вербицького ледве рельси переїжаю, а на бібліотечну фіг заїдуAnGeL писав: з 11 сантиметрами кліренсу там їздив. якщо їхати акуратно, то можна спокійно, не черкаючи. а от з бандери на бібліотечну або на вербицького, то вже вихлопом черкав...
Kirik писав: я з степана бандри на вербицького ледве рельси переїжаю,
то не трушноcat-yellow писав: заїхавши на бордюр
просто до багаторівневого паркінгу далеко та?BOXER писав: тротуари для пішоходів, а не машин!
та там може бути що завгодно, ти глянь на розмір гальм спереду не думаю що їх для краси поставили. А диски круті там дужеBOXER писав: і шо взагалі в тому прелі крім відполірованого кузова і заниження?
Перечитай ще раз(уважно) те моє повідомленняaxel писав: AntikvAr, Коля, критику треба сприймати, а не ігнорувати
та по..))))AnGeL писав: ти скинув "volk", а пишеш про "work"...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей