UncleSam писав:Завтра, сподіваюсь, Діма поставить мені в рульову прижимну пружинку сс20, і нарешті та с**а (рульова), вже нарешті перестане калатати!
!!!UncleSam писав:сподіваюсь
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
UncleSam писав:Завтра, сподіваюсь, Діма поставить мені в рульову прижимну пружинку сс20, і нарешті та с**а (рульова), вже нарешті перестане калатати!
!!!UncleSam писав:сподіваюсь
В мене - хз! Думаю 2110. Буде видно!:)))Ziro-cool писав:до речі в тебе рульове 2110, чи 2108?
Так!Ziro-cool писав:то ти в скока купував?
я думаю їх рве через то що даєш газу в повороті на вивернутих колесах.UncleSam писав:бо гранати розриває на гонках по грунті, через великий хід ходової.
Саме так і є!vovka писав:я думаю їх рве через то що даєш газу в повороті на вивернутих колесах.
А чо кал?Denja писав:Гідроручники, або готовий комплект на 08 регуляторі з м спорту рідкісний кал!
+ касарь за вілвуди, в тому питанні тіко вони рулят, але 80 у.о.Denja писав:UncleSam, тому шо Сталєвар з норм циліндриком зробив би краще (імхо), нема смислу стільки платити. А регулято тільки вілвуд.
UncleSam писав:А чо кал?Denja писав:Гідроручники, або готовий комплект на 08 регуляторі з м спорту рідкісний кал!
Які інші альтернативи?
Мені Сталєвар може зклєпати гідроручнік на основі моєї сток ручки. Ручнік щей буде блокуватись при потребі, як сток.
Тоді питання залишаєтсья тільки в регуляторі!
Підсилена!Ziro-cool писав:UNCLESAM гранати в тебе усилені чи 2110 сток?
Знаю таку схему, Сталєвар собі подібне зробив.Ziro-cool писав:гідроручнік зроблений з 2108 стокового + главний щеплення від жиги
В вазів 2110-2112 полуось коротша ніж 2108 , соотвєствєнно 10 граната має більший кут повороту , дальше включи смікалку і подумайZiro-cool писав:бо просто 2110 граната від 2108 не відрізняється нічим
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей