передні фари де погубив?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
шо тобі не схоже, я знайомий вже 4 роки з власником ТоталРейса, шо тобі ще сказати? якщо щось цікаво питайYuraDOC писав:щось на те не схожеAndre писав:- а проект провалився
та хочу замутити їх в карбонSluva писав:Andre
передні фари де погубив?
Ось це що? http://www.drive2.ru/cars/fiat/coupe/co ... 2466/#postAndre писав:шо тобі не схоже
Andre писав:згубний кончений фіат
Ну а це взагалі сумно... дивуюсь чому люди ще звертаються до вас, таких мегатюнерів.Andre писав: от вони знайшли лоха з лекшим кузовом і свіжими рублями
Юра давай не будем рівняти пеніс з пальцем.YuraDOC писав:Andre писав:згубний кончений фіат
Ну незнаю, сумніваюсь, що людина яка мала справу з "купешкою" або альфою GTV може так сказати, по компоновці і "розвєсовці" японцям покоління 90-х до нього рости і рости.
Ну а це взагалі сумно... дивуюсь чому люди ще звертаються до вас, таких мегатюнерів.Andre писав: от вони знайшли лоха з лекшим кузовом і свіжими рублями![]()
З.І. - проект з "міцером" виявляється провалився, просто пост від Суб, 24 вересня 2011, 16:40 неоднозначно написаний, а фіат продовжує жити
З.І.І. Сорі за флуд, більше не буду...
і я так кажу) тому сівік тупер останній відро)Andre писав:шо це за споркар з балкою взаді???
In total, the four evolutions of the Lancia Delta won 46 World Championship rallies, and Lancia’s run of six consecutive manufacturers’ titles remains a record.Andre писав:концерн фіат легко курив в стороні тішившись зубилоподібною дельтою
Ну Лансер ше був в 73 році,CAT писав:і я так кажу) тому сівік тупер останній відро)Andre писав:шо це за споркар з балкою взаді???
In total, the four evolutions of the Lancia Delta won 46 World Championship rallies, and Lancia’s run of six consecutive manufacturers’ titles remains a record.Andre писав:концерн фіат легко курив в стороні тішившись зубилоподібною дельтою
Де тоді було Міцубіші?)
я все ше чекаю на те відео...Andre писав:цікаво шо ви скажите коли я виставлю решту відео з небезпечним драйвом де їду більше 230 км/год між машин?
чекайb_andriy писав:я все ше чекаю на те відео...Andre писав:цікаво шо ви скажите коли я виставлю решту відео з небезпечним драйвом де їду більше 230 км/год між машин?
яка головка і шо таке курмановича?akdi писав:раз головка робилася на курмановича і інформ правдива машина огонь!!!!!
вулиця, яка веде до МРЕВ ДАІ.Andre писав:шо таке курмановича?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей