наприклад такі заходи в яких ти ніколи не будеш брати участі,я про стріти і т.д.Yelik писав:Наприклад кілька назви?
не знаю як в ралі спрінтах слаломах і всякій такій фігні,а от на вулиці Макс достойний конкурент,прошу не наїжати
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
наприклад такі заходи в яких ти ніколи не будеш брати участі,я про стріти і т.д.Yelik писав:Наприклад кілька назви?
Малиш в тебе ше всьо в пререді і не дуйся на старших дядьківmaXimum писав:Ну це я так зрозумів було в мою сторону, так?
Я підтримую, але ше троха поганяю!ROTOR писав:нам непасує ганяти по вулицям,
UncleSam писав:Я підтримую, але ше троха поганяю!
а шо з нею ? чому такий малий ресурс в рульової ?UncleSam писав:Сьогодні розбираєм рульову, бо вже замахала ...
подумай добре. жосткі дуже. і в мене мої вже мягші стали, вже нетак як раніше в повороти входить. коли нові то були бомбові з пружинами eibach -30 :)UncleSam писав:- аморти плаза-спорт "-30";
просто знаючи тебе ти,потім будеш плюватись бо воно аж дууууже жостке,доречі Масдай паходу може тобі продати мої стойки з опорами з 09,май на увазіUncleSam писав:"Хочеш спорт забудь комфорт" (С) х зна, хтось розумний то придумавЦіна стойок Монро стокових - бля, така сама як Палаза.Є ще варіант - стойки Плаза і порізати сток пружини, але тільки з однієї сторони різати - знизу вроді. Тоді вийде тєма як в Ротора ...
Стукає трошки, задрало - хочу поставити тарільчасту пружину СС20 в рульову і поміняти наконечники на нові.vovka писав:а шо з нею ? чому такий малий ресурс в рульової ?
В Ротора незанадто жостко ...Fikus писав:дууууже жостке
в Ротора проставки міжвиткові єUncleSam писав:В Ротора незанадто жостко ...
пока не продал 2109, было всё время в подписи у меня ))))))))))UncleSam писав:"Хочеш спорт забудь комфорт" (С) х зна, хтось розумний то придумав
Хех - кажуть ж люди неспіши поперед-батька в пекло ...UncleSam писав:По ходовій - збоченням (прокачкоюі стандарних стойок т.д.) передумав займатись, тому будуть:
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей