і які висновки вони з цього зроблять ?Fobos писав:Я чув що мусара кому навіть компресію міряли.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і які висновки вони з цього зроблять ?Fobos писав:Я чув що мусара кому навіть компресію міряли.
Я цілий рік їздив на 1,5 моторі з документами на 1,1 поки не вскрили капот поліняв 100гр , на другий день поїхав переоформляти після переоформлення ше 2 тижні зупиняли і вскривали капотvovka писав:ніяк не вирішую поки що Блок 21083 - теоретично менти можуть домахатися, але практично за 4 роки ніодин мент не дивився на то що написано на двигуні.. а номера двигуна в техпаспорті нема..
Але я планую офіційно внести зміни в техпаспорт, це помоєму недорого коштує, хтось мені говорив.
Вовка, Юра (21043 SW) правильно говорит. венец нагретым сажают на маховик. И не вздумай сажать на сварку, появиться дисбаланс. потом неплохо бы его проверить на дисбалансvovka писав:21043 SW, ага, уточни, бо якесь "слабое звено" в машині появилося.
Маховик був облегчений. Вінець там ніхто не міняв, як на заводі зробили так і було (CHAOS ти міняв вінець чи ні ?). В мене на попередньому маховику вже злітав вінець теж.. прихватили сваркою і проблем не було.. тільки поміняв маховик як знов та сама фігня.
Тим не менше я встиг провести 3 заїзди, двічі з БМВ 320і (новою) а потім з Хондою Аккорд 3.0 V6 (якась нехороша людина мене підписала на той заїзд)
сваркою ми його прихватим на всякий випадок, хотя ти правий, все одно бажано потім на балансіровку.. обварювати по кругу ніхто не буде :)))alexrovno писав:Вовка, Юра (21043 SW) правильно говорит. венец нагретым сажают на маховик. И не вздумай сажать на сварку, появиться дисбаланс. потом неплохо бы его проверить на дисбаланс
Та яка обварка покругуalexrovno писав:И не вздумай сажать на сварку, появиться дисбаланс. потом неплохо бы его проверить на дисбаланс
Мені це все обійшлося 300 грн. то йде заміна тех паспорта робила одна людина + 30гр для остограмлення бо він трохи на антибиотікахvovka писав:яка процедура заміни 1.3 на 1.5 в техпаспорті ? Скільки часу займає, є якісь підводні камені ?
Може ще хтось знає скільки грошей тяне ?
Давай заліковку 5(відмінно)vovka писав:http://video.2108.lviv.ua/pokatushki_21 ... 08_1.6.AVI
аццкій сотона:)vovka писав:Заїзд з минилих покатушок:
передай їй нехай подумає до відкриття :)))CAT писав:моя фієста казала шо вона незнає чи хоче з тобою їхати
vovka писав: машина готова процентів на 60%
нічого дивногоvovka писав:дивно що bmw програло 2 раза підряд
незнаю :)lizun писав:чи може там ботан в бесі?
Таже ситуация у Санька в 2006 году в Киеве. Учитесь на чужих ошибках. Я уже это всем писалvovka писав:Під час тестових заїздів на трасі було загублено ремінь генератора..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей