Оригінальний чи заміник?ostin777powers писав: папірець

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Оригінальний чи заміник?ostin777powers писав: папірець
Заміник, оригінал треба переприсовувати, дорого:DІнженер писав: Оригінальний чи заміник?
тюнінг-бл..ць :)ostin777powers писав:Приїдь послухаєшOpelevod писав: не може ручка такі звуки видавати знімай рейку![]()
В всякому разі, я туди запхав папірець..звук пропав
Ну а Гулі, то ж тюнінг клюб чи нє?cat-yellow писав: тюнінг-бл..ць :)
то прсто ексклюзівні тачкиKritik писав: в тебе ручка без папірця стукає
в мене полтергейст в електриці
У львові небуло добрих, я теж тхотів 3ку...але я тобі скажу шо вона не дуже дешевша в обслузі від е46Kritik писав: я б купив собі чорну мазду сарай
комп розходу не настроєний був ,короче тре продавати, і їздити на новому фордіKritik писав: акумулятор, то ручка, то ше шось, не помню шо в тебе тут ше було...
тому гімну вже весь передок поміняли, за 30тис пробігуandriy320e30 писав: і їздити на новому форді
ВОна в мене вимикається, треба викл-вкл світло..вона включається і за деякий час знов вимикається..я ше туди не лазив..вчора світила, виключилась аж під хатоюRULES писав: 1) спочатку змінюється колір свічення в сторону синього
2) тоді вмикається через раз
3) тоді кожен n-ий раз вмикається
4) взагалі не вмикається
Opelevod писав: ostin777powers, ціну на лампочки вже взнав?
На опель дешевше, нє?andriy320e30 писав: . ціна в районі 700гр філіпс д2ес
хз як ти їздиш на тому форді але в товариша за 35 тис.км крім масла і фільтрів ше нічого не мінялосьostin777powers писав: тому гімну вже весь передок поміняли, за 30тис пробігу
напевно по тих плитах бетонних 100 км/год валить, на бімері боїться так, сам писав)Opelevod писав: хз як ти їздиш на тому форді але в товариша за 35 тис.км крім масла і фільтрів ше нічого не мінялось
То йому не фієста! В бмв 15 років нічого не ломалось, а тут за 3 місяці і [цензура]BOXER писав: на бімері боїться так, сам писав)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей