ну от для прикладу, це не пратично, біла машина менше нагрівається, як тільки ти заклеюєш чорним дах, то весь плюс білої машини зникає. Друге, ледь не кожна 3-тя машина у Львові має затянутий плівкою дах, це вже навіть не модно. Для прикладу, я собі зотів затянути частково дах, але причиною було те, що в мене на пів даху панорама, а плівка би доповнила це, тут навіть люу нема щоб щось доповняти.vazik писав: Я думаю одна криша РаГу не зробить, а просто стильненько буде виглядати! Тим більше вікна чорні вже, решітка також, разом воно буде поєднувати...
Далі, "чорне і біле" має бути гармонійним, решітка в чорному дивиться більш гармонійно ніж хром якщо крім неї є якісь дрібнички ще чорного кольору, в даному випаду це фари з темною серединкою, тонування це більше "-" ніж плюс. До даху не хватає тільки чорних дисків, які цій машині як сідло корові. Ну таке от моє ІМХО, все починається з такого.
А ще одне, якщо вже дах в чорний то тільки фарбою, бо на новій машині заклеювати плівкою то хіба спеціальною дихаючою і дорогою, але тоді дешевше рояльним лаком завалити, і гарніше буде.