Інтернет все пам'ятає

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
чесно кажучи, вся ця пластмаса прекрасно паяється, ліпиться, шпаклюється і фарбується балончиком, максимум шо б відрізнялося -якби не попав в тон колір фарби, і судячи по фото -роботи там на пару годин побавитись включно з розбором і зборкою, але ясно шо всялякі сервісмени манали таку бздюлю робити де вхлопу на міліон не буде, але сам би міг попробувати
власне це вони і казали, що запаяти вони запаяють, без питань. Але з кольором казали, що з імовірністю 90% не попадуть, тому, якщо є можливість взяти нову - так буде простіше.sashanova писав: ↑Пон, 04 травня 2020, 14:58чесно кажучи, вся ця пластмаса прекрасно паяється, ліпиться, шпаклюється і фарбується балончиком, максимум шо б відрізнялося -якби не попав в тон колір фарби, і судячи по фото -роботи там на пару годин побавитись включно з розбором і зборкою, але ясно шо всялякі сервісмени манали таку бздюлю робити де вхлопу на міліон не буде, але сам би міг попробувати![]()
Ті регулювання не дуже поможуть навіть у преміумі, потрібно щоб сидіння було з AGR сертифікатом. Тоді нічого боліти не буде.
sashanova писав: ↑Пон, 22 червня 2020, 08:39
Не знаю шо там за сертифікат і яке відношення він має до мого хребтано для прикладу в жінчиному Х5 регулюваннь тьма, включаючи ламаючі спинки і пневмопідкачку, і все прекрасно під мій хребет (і не тільки мій
) налаштовується, реально дуже зручно сидіти..я чомусь був впевненим шо це у всьому преміум класі так
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей